Trending Now

Κάρμεν Ηλέκτρα: «Στο OnlyFans αυτό που ζητούν περισσότερο είναι να βλέπουν τα πόδια μου»

«Είναι αστείο για μένα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κάρμεν Ηλέκτρα
Η Κάρμεν Ηλέκτρα © Wikimedia Commons

Κάρμεν Ηλέκτρα: H αποκάλυψη για το OnlyFans και τι της ζητούν περισσότερο οι followers της.

Η Κάρμεν Ηλέκτρα έχει στραφεί τον τελευταίο χρόνο στο Only Fans εξαφαλίζοντας, παράλληλα, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό μηνιαίως.

Μάλιστα, μιλώντας στο Fox News Digital, η 51χρονη αποκάλυψε το είδος των φωτογραφιών που της ζητούν περισσότερο οι followers της.

«Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, αλλά το εξέτασα πραγματικά και συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να είμαι το αφεντικό του εαυτού μου. Λατρεύω να είμαι μέλος του OnlyFans, επειδή τραβάω όταν θέλω να τραβήξω. Έχω τον δημιουργικό έλεγχο να κάνω ό,τι θέλω να κάνω», ανέφερε αρχικά η Κάρμεν Ηλέκτρα και πρόσθεσε:

«Είναι αστείο για μένα, γιατί μου ζητούν περισσότερα να δουν τα πόδια μου και με κάνει να τρελαίνομαι. Οι άνθρωποι θέλουν να βλέπουν πόδια».

Να θυμίσουμε πως η Κάρμεν Ηλέκτρα είχε υποστηρίξει πως άνοιξε το Only Fans της μετά από πολλά χρόνια δικαστικών αγωγών για χρήση σέξι φωτογραφιών της, χωρίς την άδειά της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People, η ίδια τόνισε: «Απλώς ένιωσα σαν..“Ναι, πρέπει να το κάνω αυτό". Για πρώτη φορά, έχω αυτή την ευκαιρία να γίνω το αφεντικό του εαυτού μου και να έχω το δικό μου δημιουργικό όραμα για να μοιραστώ κάτι με τους θαυμαστές μου χωρίς να στέκεται κάποιος από πάνω μου και να μου λέει: “Μην κάνεις αυτό, μην κάνεις εκείνο”».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.