Trending Now

Στη Νομική Αθηνών πέρασε η Χάιντυ με το viral σημείωμα

«Παρτάρετε ελεύθερα», είπε στους ενοίκους της πολυκατοικίας

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Πανελλήνιες 2023: Η νεαρή που είχε γίνει viral για το σημείωμά της αρίστευσε και κέρασε τους γείτονές της για την επιτυχία της

Αρίστευσε στις Πανελλήνιες 2023 και πέρασε στη Νομική Αθηνών η Χάιντυ, η μαθήτρια που έγινε viral με το σημείωμα που είχε κολλήσει στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της, ζητώντας από τους ενοίκους να μη γίνει κάποιο πάρτι την περίοδο των εξετάσεων.

Τότε, οι υπόλοιποι ένοικοι είχαν υποδεχθεί με θέρμη την παράκληση της Χάιντυ και μάλιστα είχαν γράψει πάνω στο σημείωμά της ευχές για «καλή επιτυχία».

Όπως δημοσιεύθηκε στο Twitter, η μητέρα της άφησε ένα σημείωμα στο ασανσέρ στο οποίο αναφέρει ότι οι ευχές των ενοίκων «έπιασαν τόπο» και η κόρη της με 19.250 μόρια πέρασε στη Νομική Αθήνας.

Μάλιστα, στο μήνυμα επισημαίνεται ότι πλέον οι ένοικοι μπορούν να «παρτάρουν ελεύθερα». Μάλιστα, απέναντι από το ασανσέρ η Χάιντυ και η μαμά της άφησαν και ένα μικρό κέρασμα από σοκοφρέτες.

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, μαμά της Χάιντυ από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να πως ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντι όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα!», ανέφερε η μητέρα της στο νέο μήνυμα.

Το σημείωμα που είχε αφήσει η Χάιντυ

Την περίοδο των Πανελληνίων, η Χάιντυ είχε ζητήσει από τους άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας να μην κάνουν κάποιο πάρτι στην ταράτσα.

«Γεια σας, είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτι την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ», έγραφε στο σημείωμά της η αριστούχος πια μαθήτρια.

Το μήνυμά της είχε γίνει viral κυρίως λόγω των ενθαρρυντικών απαντήσεων που πήρε.

«Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις συγκινητικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας.