Trending Now

Δημοφιλές εστιατόριο στο Νιου Τζέρσεϊ απαγορεύει τα παιδιά κάτω των 10 ετών

«Kάνουν δύσκολη την δουλειά μας» ανέφεραν οι υπεύθυνοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Popular NJ Italian restaurant will ban children under the age of 10: ‘Liability to us’
© Unsplash

HΠΑ: Δημοφιλές εστιατόριο στο Νιου Τζέρσεϊ απαγορεύει τα παιδιά κάτω των 10 ετών

Ένα δημοφιλές ιταλικό εστιατόριο στο Νιου Τζέρσεϊ έλαβε την αμφιλεγόμενη απόφαση να απαγορεύσει στα παιδιά κάτω των 10 ετών να δειπνήσουν εκεί. Το Nettie's House of Spaghetti στο Tinton Falls ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη ότι από τις 8 Μαρτίου δεν θα σερβίρει πλέον μικρά παιδιά.

«Αγαπάμε τα παιδιά. Πραγματικά, πραγματικά, τα αγαπάμε. Αλλά τον τελευταίο καιρό, είναι εξαιρετικά δύσκολο να φιλοξενήσουμε παιδιά στο Nettie's», έγραψε η διεύθυνση του εστιατορίου σε μια ανάρτηση στο Facebook. «Μεταξύ των επιπέδων θορύβου, της έλλειψης χώρου για καρεκλάκια, του καθαρισμού των τρελών ακαταστασιών και της ευθύνης των παιδιών που τρέχουν στο εστιατόριο, αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε τον έλεγχο της κατάστασης».

«Ξέρουμε ότι αυτό θα αναστατώσει πολύ κάποιους από εσάς, ειδικά όσους από εσάς έχουν πολύ φρόνιμα παιδιά, αλλά πιστεύουμε ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση για την επιχείρησή μας να προχωρήσει μπροστά», ανέφερε το εστιατόριο.

Το Nettie's, ένα κομψό εστιατόριο με ρετρό θέμα στην κομητεία Monmouth άνοιξε το 2018 και ανακηρύχθηκε πέρυσι από το NJ.com ως το 28ο καλύτερο ιταλικό εστιατόριο στο Νιου Τζέρσεϊ. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή ιταλικά εστιατόρια της περιοχής, σύμφωνα με το NJ.com.

Η ανάρτηση στο Facebook σχετικά με την απαγόρευση παιδιών κάτω των 10 ετών έχει λάβει πάνω από 10.000 likes και έχει κοινοποιηθεί πάνω από 2.700 φορές.

Το Nettie's έγραψε ως απάντηση σε ένα σχόλιο ότι τα παιδιά έχουν «γίνει βάρος για εμάς. Tρέχουν γύρω από το εστιατόριο σε κύκλους όταν προσπαθούμε να μεταφέρουμε δίσκους με φαγητό και ποτά κάτι που έχει κάνει τη δουλειά μας εξαιρετικά δύσκολη». 

Οι αντιδράσεις για την ανακοίνωση ήταν από υποστηρικτικές έως απογοητευτικές. «Σας υποστηρίζω 100%. Το καλό φαγητό αξίζει μια καλή ατμόσφαιρα», σχολίασε ο Μπομπ Κλίντον ως απάντηση στις αντιδράσεις.

Άλλοι αναστατώθηκαν που το εστιατόριο φαίνεται να λαμβάνει τόσο δραστικά μέτρα. «Αυτό είναι πραγματικά λυπηρό να το ακούω .. ανυπομονούσα να δοκιμάσω το μαγαζί σας αλλά με ένα καλά συμπεριφερόμενο 9χρονο δεν είμαι ευπρόσδεκτος .. λυπηρό ..» έγραψε ένας χρήστης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.