Trending Now

Ο μαλεβιζιώτης 90χρονου στο Ηράκλειο μαζί με τα παιδιά του (βίντεο)

Το γλέντι σε στάνη και η έκπληξη του ηλικιωμένου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
90χρονος Κρητικός χορεύει μαλεβιζιώτη
90χρονος Κρητικός χορεύει μαλεβιζιώτη © Facebook / Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Ηράκλειο Κρήτης: Ο μαλεβιζιώτης από ηλικιωμένο σε γλέντι της οικογένειάς του - Το βίντεο με τα παιδιά του

Ένας 90χρονος Κρητικός έσυρε τον χορό σε οικογενειακό γλέντι που στήθηκε στα Αστερούσια στο Ηράκλειο. Ο ηλικιωμένος χόρεψε μαλεβιζιώτη και το βίντεο με τον χορό του έχει γίνει ήδη viral. 

Σύμφωνα με τη σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, πρόκειται για τον 90χρονο Σφακιανομιχάλη, ο οποίος με αφορμή γιορτή της οικογένειας του που έγινε σε στάνη των Αστερουσιών, «δεν δίστασε για ένα τσαμπάκι μαλεβιζιώτη μαζί με τους γιους του και υπό τους ήχους της λύρας του εγγονού του Σφακιανάκη Χαραλάμπη και του λαγούτου του Στέίου Παπαδάκη - Μανιά». 

Ο γιος του Σφακιανομιχάλη, Γιάννης, πήρε την εικόνα του Μιχαήλ Αρχάγγελου, των κρεοπωλών Ηρακλείου για ένα χρόνο σύμφωνα με μια παράδοση 100 περίπου ετών. 

Αστερούσια: 90χρονος χορεύει μαλεβιζιώτη ...σαν έφηβος! Τα Αστερούσια συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν τόσο για την άγρια ομορφιά τους όσο και για τους απίθανους ανθρώπους τους... Αυτή τη φορά η έκπληξη έρχεται από τον 90χρονο Σφακιανομιχάλη από τη Μουρνιά που με αφορμή τη σημερινή γιορτή της οικογένειας του (Ο γιός του Γιάννης πήρε την εικόνα του Μιχαήλ Αρχάγγελου ,των κρεοπωλών Ηρακλείου για ένα χρόνο σύμφωνα με μιά παράδοση 100 περίπου ετών) που έγινε σε στάνη των Αστερουσίων, δεν δίστασε γιά ένα "τσαμπάκι" μαλεβιζιώτη μαζί με τους γιούς του και υπό τους ήχους της λύρας του εγγονού του Σφακιανάκη Χαραλάμπη και του λαγούτου του Στέλιου Παπαδάκη -Μανιά. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και απολαύστε τον...

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Sunday, November 13, 2022

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.