Trending Now

Ξαναχτύπησε τo μοντέλο από τις ΗΠΑ που ανακάλυψε πολλούς Έλληνες στην Κρήτη: «Μιλούν ελληνικά, κουλ!»

Νέα viral ανάρτηση της Ελίζαμπεθ Μπερτ, αυτή τη φορά από την Κνωσό

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μοντέλο Ελίζαμπεθ Μπερτ από τις ΗΠΑ, που είχε ανακαλύψει «έκπληκτη» ότι ζουν πολλοί Έλληνες στην Κρήτη, έκανε νέα viral δημοσίευση από την Κνωσό.
Η Ελίζαμπεθ Μπερτ κάνει μόντελινγκ στην Κρήτη και ανακαλύπτει όλο και περισσότερους Έλληνες στο νησί © Facebook / Elizabeth Bert

Το μοντέλο Ελίζαμπεθ Μπερτ από τις ΗΠΑ, που είχε ανακαλύψει «έκπληκτη» ότι ζουν πολλοί Έλληνες στην Κρήτη, έκανε νέα viral δημοσίευση από την Κνωσό.

Η Ελίζαμπεθ Μπερτ, το μοντέλο από τις ΗΠΑ που έγινε viral στο Instagram έπειτα την ανάρτησή της περί πολλών Ελλήνων στην Κρήτη, επέστρεψε - Αυτή τη φορά, με ανάρτηση από την Κνωσό.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η νεαρή Αμερικανίδα επισκέφθηκε το αρχαιολογικό μουσείο και την Κνωσό και αποφάσισε να τρολάρει ξανά τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας νέα φωτογραφία από το επαγγελματικό της ταξίδι.

«Ημέρα δεύτερη: Γνώρισα περισσότερους Έλληνες κάνοντας μόντελινγκ στην ήπειρο της Ελλάδας. Μιλούν και ελληνικά! Πολύ κουλ!», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.

Όπως ήταν επόμενο, οι followers της Ελίζαμπεθ Μπερτ διασκέδασαν με το αστείο και φιλοφρόνησαν με χιλιάδες likes και ευμενή σχόλια τη δημοσίευση.

Μοντέλο και influencer του Instagram, η Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Μπερτ βρέθηκε στη χώρα μας για επαγγελματικό ταξίδι και προκάλεσε αμέσως αίσθηση με την πρώτη ανάρτησή της από την Κρήτη.

«Είμαι στην Ελλάδα και κάνω μόντελινγκ! Δεν είχα ιδέα ότι τόσοι πολλοί Έλληνες ζουν εδώ. Ουάου!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της από το νησί, δίνοντας λαβή σε αμέτρητες απαντήσεις από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

«Μερικές χρονιές πάμε Ελβετία, τώρα κάτσαμε Ελλάδα», «Αποκλείεται να ζουν Έλληνες στα ελληνικά νησιά… Κάποιο λάθος θα έγινε», «Μάστερ στη γεωγραφία», «Αστεία διαπίστωση της ημέρας», ήταν ορισμένα από τα κυρίως καλοπροαίρετα σχόλια που αναρτήθηκαν στη δημοσίευση της Ελίζαμπεθ Μπερτ, από τους φόλοουερ του μοντέλου.

Πολλοί πάντως αντιλήφθηκαν ότι το μοντέλο αστειεύεται, αν και η φήμη που θέλει τους Αμερικανούς να μη διακρίνονται για τις γεωγραφικές τους γνώσεις άφηνε την ανάρτηση ανοιχτή σε ερμηνείες.

Η ίδια πάντως η Elizabeth Bert, έπειτα από περισσότερα από 700 σχόλια, 3,4 χιλιάδες likes και 157 κοινοποιήσεις, διασκέδασε τις εντυπώσεις υπονοώντας ότι αστειευόταν: «Ήπια ούζο για πρώτη φορά και πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν υπέροχο».

Το βέβαιο είναι ότι η αίσθηση του χιούμορ της Ελίζαμπεθ Μπερτ έχει χαρίσει πολλούς φίλους στη νεαρή Αμερικανίδα, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο διαδικτυακό της «χτύπημα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.