Trending Now

To αστρονομικό ποσό που παίρνει για κάθε ανάρτηση ο πιο διάσημος Tik Toker του πλανήτη

Γιος μεταναστών - Το 2020 ήταν απλά ένας απολυμένος εργάτης από εργοστάσιο της Ιταλίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Khaby Lame: Αυτό είναι το όνειρο του μεγαλύτερου TikToker στον κόσμο—Βγάζει περίπου 750 χιλ. δολάρια ανά ποστ
Khaby Lame © Getty Images/Ideal Image

Khaby Lame: Πόσα βγάζει ανά ποστ ο διασημότερος Tik Toker;

O Kαμπάνε Λάμε είναι ο πιο δημοφιλής άνδρας στο TikTok με 149 εκατομμύρια ακόλουθους συνολικά. Το περίεργο όμως είναι πως στα βίντεο που δημιουργεί... δεν λέει λέξη.  

Ο 22χρονος πρώην εργάτης βγάζει περίπου 750 χιλ. δολάρια ανά ανάρτηση στο TikTok, και -σύμφωνα με τον μάνατζέρ του- αναμένεται φέτος να βγάλει 10 εκατ. δολάρια. Η Xbox, το Netflix, η Amazon Prime, η Dream 11 και η Juventus είναι μερικές μόνο από τις διεθνείς εταιρείες με τις οποίες ο Λαμέ έχει συνεργαστεί, ενώ το 2022, όπως αναφέραμε και παραπάνω, έκλεισε πολυετές συμβόλαιο με την Hugo Boss, και έγινε πρόσωπο της καμπάνιας #BeYourOwnBOSS του οίκου πλάι σε άλλους διάσημους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων την Κένταλ Τζένερ και τον τον πυγμάχο βαρέων βαρών, Άντονι Τζόσουα. 

Γεννημένος τον Μάρτιο του 2000 στην Σενεγάλη ήρθε σε ηλικία μόλις ενός έτους στην Ιταλία μαζί με τον οικογένειά του στο Chivasso στην επαρχία του Τορίνο. Μεγάλωσε σε ένα δημόσιο κτίριο, όπου ζούσε μόνιμα μέχρι και πριν από λίγους μήνες. Από το εργοστάσιο που δούλευε απολύθηκε τον Μάρτιο 2020, κάτι σαν «δώρο» για τα 20ά γενέθλια του. Στο TikTok βρήκε μία διέξοδο από τον σκληρό εγκλεισμό σε μία περίοδο, που η Ιταλία δοκιμάζονταν σκληρά από την πανδημία.

Aν και δεν είναι ακόμη Ιταλός πολίτης, μιλάει άπταιστα ιταλικά και είπε ότι θεωρεί την Ιταλία πατρίδα του. Έκανε αίτηση για υπηκοότητα και, καθώς περιμένει να περάσει τη διαδικασία, είπε ότι του ήταν δύσκολο να ταξιδέψει για διάφορες εκδηλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες με το σενεγαλέζικο διαβατήριό του.

Τα πρώτα του βίντεο δεν διέφεραν σε τίποτα από αυτά που ανέβαζαν συνομήλικοί του σε όλο τον κόσμο. Χόρευε, έπαιζε video games και έδειχνε σκηνές από την καθημερινότητά του. Μέχρι που κατάφερε να βρει το σωστό μονοπάτι για τον δρόμο προς την επιτυχία: τα βίντεο αντιδράσεων. Ανακάλυπτε παράλογα βίντεο και αντιδρούσε προτείνοντας απλές, ρεαλιστικές λύσεις σε προβλήματα που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υφίστανται.

Για παράδειγμα, η πρώτη του επιτυχία ήταν ένα βίντεο, όπου ένα αγόρι έδειχνε το πώς να ξεφλουδίσεις μία μπανάνα με μαχαίρι. Η απάντηση του Lame ήταν να ξεφλουδίσει την μπανάνα με το χέρι. Τα βίντεό του απλά, σύντομα, ειρωνικά σε ανόητες καταστάσεις, έγιναν viral. Ο ίδιος δηλώνει ότι οι δουλειές του είχαν και έχουν σκοπό να διασκεδάσουν απλώς να τον κόσμο σε μία δύσκολη περίοδο, η διασημότητα και τα χρήματα ήρθαν από μόνα τους στην πορεία.

Ο Λαμέ βλέπει κάθε μέρα για τρεις ώρες μια σειρά κινουμένων σχεδίων το Daniel Tiger’s Neighborhood. Στόχος του είναι να μάθει καλά αγγλικά προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό του και να συμμετάσχει σε μεγάλες ταινίες του Hollywood.

Funniest Khabane Lame TikTok Compilation 2021 | New Khaby Lame TikTok #3

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.