Trending Now

Σασμός: Το Twitter πρόσεξε το λάθος στο κελί του Αστέρη

Χαμός στα social media

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σασμός: Ο Αστέρης στο κελί και ο Μαθιός απ' έξω
Σασμός: Ο Αστέρης στο κελί και ο Μαθιός απ' έξω @Twitter

Ο «Σασμός» απασχολεί το Twitter, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο κελί του Αστέρη και το λάθος που υπάρχει στη σκηνή με τον Μαθιό.

Η σειρά «Σασμός» δεν σταματά να trend-άρει. Κάθε επεισόδιο που προβάλλεται, έχει μεγάλη τηλεθέαση και δίνει μπόλικη «τροφή» για σχόλια στο Twitter. Αυτήν τη φορά την τιμητική του είχε ο Αστέρης. Το μικιό της Καπετάνισσας είναι στη φυλακή και ο Πετρής στο χώμα.

Ο αδελφός του, o Μαθιός, πήγε να τον δει στο κελί και να μιλήσουν. Μόνο που μια λεπτομέρεια στο κελί που βρίσκεται ο Αστέρης στη σειρά «Σασμός» μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Στο Twitter έγινε χαμός για το λάθος. Ορισμένοι, πάντως, επεσήμαναν ότι ενδεχομένως ο σκηνοθέτης να ήθελε να στείλει μήνυμα πως ο Αστέρης μάλλον θα βγει γρηγορότερα από τη φυλακή. Η πρώην του, η Στέλλα, έχει αναλάβει την υπόθεση και ήδη τα ελαφρυντικά ετοιμάζονται να κάνουν... παρέλαση για να πέσει στα «μαλακά» ο Αστέρης.

Σασμός: Το Twitter ξέρει τι πήγε στραβά με το κελί του Αστέρη 

Όπως φαίνεται και στα tweets που ακολουθούν, η πόρτα στο κελί του Αστέρη στη σειρά «Σασμός» έχει μόνο έναν σύρτη. Δεν υπάρχει λουκέτο, δεν υπάρχει κλειδαριά. Και το ερώτημα είναι ένα: «Μα καλά, ο Αστέρης δεν θέλει να βγει. Ο Μαθιός γιατί δεν του ανοίγει;».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.