- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Newsroom
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντίνο και η Μπιάνκα Ράμος είναι οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Sweet Spot στην πόλη Νταβάο των Φιλιππίνων. Καιρό τώρα έχουν προσθέσει στο μενού τους ένα παγωτό - διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το παγωτό κροκόδειλος. Όλα προέκυψαν όταν ο θείος του ζεύγους, τους έστειλε μια παρτίδα αβγά κροκόδειλου. «Ξεκίνησε ως πείραμα και έχει γίνει μόδα. Εννοείται ότι είναι κανονικό παγωτό και δεν έχει καμία σχέση με το κρέας του κροκόδειλου. Απλά χρησιμοποιούμε τα αβγά του ζώου για να φτιάξουμε το παγωτό μας», λέει ο Ντίνο και συμπληρώνει, «επειδή πρόκειται για είδος προς εξαφάνιση παίρνουμε αβγά που δεν μπορούν να επωασθούν». Να σημειωθεί ότι το 80% του αβγού του κροκόδειλου είναι κρόκος και θεωρείται περισσότερο υγιεινό από της κότας.