- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Εκεί που όλα μπορούν να συμβούν, μεγάλη εταιρεία παγωτού κυκλοφόρησε τις γεύσεις ντομάτα και καρότο. Είναι η απάντηση της εταιρείας στους Ιάπωνες που θέλουν το επιδόρπιο να είναι ταυτόχρονα και υγιεινό.
Οι δύο γεύσεις είναι ντομάτα-κεράσι και καρότο-πορτοκάλι και σύμφωνα με τις πρώτες δοκιμές το πρώτο συνδυάζει την γλυκάδα της ντομάτας με την φρουτώδη γεύση του κερασιού ενώ το δεύτερο το ήπιο άρωμα του καρότου με την όξινη σπιρτάδα του πορτοκαλιού.
Όμως γευστική πρωτοπορία συναντάμε και στην Ελλάδα με το παγωτό φάβα Σαντορίνης. Το παγωτό φάβα δεν είναι γλυκό αλλά αλμυρό, δεν αποτελεί επιδόρπιο αλλά προσφέρεται ως ορεκτικό. Ο δημιουργός του, ο εστιάτορας Γιώργος Χατζηγιαννάκης, ξεκίνησε την παρασκευή του σε μια προσπάθεια να κάνει κάτι «ακραίο», για να δείξει τις δυνατότητες αυτού του τοπικού προϊόντος.
Το παγωτό φάβα Σαντορίνης