Trending Now

Ο «Πόλεμος των Άστρων» στην Ουκρανία (video)

Ένας προεδρικός υποψήφιος από τη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
64523-129829.jpg

Την ώρα που η Ουκρανία δίνει μια καθημερινή μάχη για να απομακρύνει τον σκοταδισμό του παρελθόντος της και να χαράξει μια νέα πορεία, ένας πραγματικά κακός ήρωας από τη Σκοτεινή πλευρά της Δύναμης δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα για να αποκαταστήσει τη χαμένη δόξα στο ουκρανικό έθνος. Πρωτοεμφανίστηκε στις διαδηλώσεις της πλατείας Ανεξαρτησίας στο Κίεβο και ξεχώριζε από το πλήθος καθώς είχε πλήρως υιοθετήσει την περσόνα του κακού του «Πολέμου των Άστρων» Νταρθ Βέιντερ κυκλοφορώντας στους δρόμους με τη μαύρη πανοπλία, τη μαύρη μάσκα και την μπέρτα του.

n

Ο Σκοτεινός Άρχοντας των Σιθ επιλέχθηκε ως προεδρικός υποψήφιος από τους συντρόφους του στο ουκρανικό Κόμμα του Ίντερνετ (UIP), το οποίο φημίζεται για τη θεατρικότητα των εκδηλώσεων του. «Έχοντας κερδίσει τις εσωκομματικές προκριματικές εκλογές, ο σύντροφος Βέιντερ θα είναι ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές», ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Ντμίτρι Γκομπούλοφ, ο οποίος έχει εκτίσει ποινή φυλάκιση για απάτη με πιστωτικές κάρτες μέσω του διαδικτύου.

«Εγώ μόνος μπορώ να δημιουργήσω μια Αυτοκρατορία μέσα από μια δημοκρατία. Εγώ μόνος μπορώ να αποκαταστήσω τη χαμένη δόξα, να ανακτήσω όλες τις χαμένες μας πατρίδες και να κάνω τους Ουκρανούς να νιώσουν ξανά περήφανοι», δήλωσε ο υποψήφιος Βέιντερ. Οι εκλογές θα διενεργηθούν στις 25 Μαΐου και το UIP πλήρωσε 136.000 δολάρια για τη αίτηση συμμετοχής.

Δείτε την Αυτοκρατορία να προσέρχεται στο υπουργείο Δικαιοσύνης:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.