Trending Now

Κορωνοϊός: Ξέσπασαν σε κλάματα με τα νέα στο γερμανικό Big Brother

Τους ανακοινώθηκαν από τον παρουσιαστή

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Big Brother
Ξέσπασαν οι παίκτες του γερμανικού Big Brother με τον κορωνοϊό © Twitter

Οι παίκτες του γερμανικού Big Brother ξέσπασαν σε κλάματα στο άκουσμα των εξελίξεων της εξάπλωσης του κορωνοϊού που στη χώρα τους έχει προσβάλλει 7000 άτομα.

Ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το κλίμα στο σπίτι του γερμανικού Big Brother, όταν ανακοινώθηκε στους παίκτες η έκταση που έχει πάρει ο κορωνοϊός τόσο στη χώρα όσο και στον κόσμο.

Το δημοφιλές ριάλιτι ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου, όταν και ο κορωνοϊός δεν είχε εξαπλωθεί τόσο στην Ευρώπη, με τους διαγωνιζόμενους να μη φαντάζονται τι συμβαίνει έξω από το σπίτι που διαμένουν για λογαριασμό του σόου.

Λόγω της έξαρσης, ωστόσο, του ιού στη Γερμανία όπου έχει προσβάλει επτά χιλιάδες ανθρώπους και έχει κοστίσει τη ζωή σε 14, οι ιθύνοντες της παραγωγής προχώρησαν στην ενημέρωση των παικτών. 

Έτσι, ο παρουσιαστής του σόου, Γιόχεν Σκροπ μαζί με τον φυσικό Αντρέα Κανιέφσκι, έκατσαν σε μία γυάλινη προθήκη και ανακοίνωσαν τα νέα στους παίκτες.

«Συμβαίνουν πολλά στον κόσμο από τη στιγμή που μπήκατε στο σπίτι. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε γιατί είμαστε εδώ μαζί σας, πίσω από το γυαλί αυτό.

»Ο κορωνοϊός έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και έχει προκαλέσει πανδημία. Είναι μία ασθένεια παρόμοια με τη γρίπη και προσβάλλει κυρίως τους γηραιότερους.

»Θα σας επιτρέψουμε να μιλήσετε με τις οικογένειές σας για να καθησυχαστείτε», σημείωσε ο παρουσιαστής.

Οι παίκτες άκουγαν σοκαρισμένοι ενώ μερικοί εξ αυτών ξέσπασαν σε κλάματα.

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.