Trending Now

H ιστορία που κρύβει η φανέλα Iron Maiden της West Ham

Δείτε τις συλλεκτικές εμφανίσεις «Die With Your Boots On» που έβγαλε η ποδοσφαιρική ομάδα

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
iron-maiden-steve-harris-west-ham-football-kit-1000-credit-john-mcmurtrie.jpg
© John McMurtrie

Η συλλεκτική φανέλα Iron Maiden που κυκλοφόρησε η West Ham έγινε sold out

Αγάπησε τα «Σφυριά» σε ηλικία 9 χρονών όταν ταξίδεψε μαζί με ένα φίλο του το 1965 στο γήπεδο της Γουέστ Χαμ και την είδε να κερδίζει με σκορ 4-3 τη Νιουκάστλ. Μερικά χρόνια μετά ο Steve Harris θα πιάσει το μπάσο στα χέρια του, θα φορμάρει τους Iron Maiden και θα αλλάξει το heavy metal.

Die With Your Boots On!

Μην έχοντας κρύψει ποτέ την αγάπη του για την ομάδα, ο ιδρυτής των Iron Maiden, είναι ένας από τους διασημότερους οπαδούς της. Στο παρελθόν είδαμε ποδοσφαιρικές φανέλες των Iron Maiden. Στο άλμπουμ «Virtual IX» υπήρχαν visual αναφορές στη West Ham. 54 χρόνια μετά, ο 63χρονος μουσικός φόρεσε την συλλεκτική σειρά εμφανίσεων «Die With Your Boots On» που πήρε το όνομά της από το τραγούδι του άλμπουμ «Piece Of Mind» κρατώντας μια μπάλα και ο 34χρονος Αργεντίνος Πάμπλο Ζαμπαλέτα πόζαρε μαζί του κρατώντας ένα μπάσο.

«Νομίζω ότι είναι πανέμορφη. Αγαπώ πραγματικά αυτή την εκδροχή και το χρώμα της, και αυτό το παλιό κλασικό είδος του πακέτου. Είναι ένα μοντέρνο σχήμα αλλά με ένα ρετρό σχέδιο και μου αρέσει αυτό. Up the Irons!» σχολίασε στο Instagram ο Steve Harris.

Η φουλ συλλογή απαρτίζεται από φανέλα, σορτσάκι και κάλτσες που κοστίζουν, 65, 32 και 17 ευρώ αντίστοιχα, με τη φανέλα να γίνεται sold out σε λίγες ώρες. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.