Trending Now

Οι σέξι πυροσβέστες της Αυστραλίας πόζαραν ξανά (εικόνες, video)

Το ημερολόγιο για το 2020 είναι γεγονός!

Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι σέξι πυροσβέστες της Αυστραλίας πόζαραν ξανά αγκαλιά με χαριτωμένα ζώα για το ημερολόγιο του 2020.

Το αυστραλιανό ημερολόγιο για το 2020 με πρωταγωνιστές πυροσβέστες της χώρας είναι γεγονός. Αυτή είναι η 27η χρονιά που κυκλοφορεί και αν αναρωτιέστε τι μπορεί να βρείτε στις σελίδες του εκτός από τους πιο σέξι και καλογυμνασμένους πυροσβέστες της χώρας, η απάντηση είναι ζώα της Αυστραλίας αλλά και κατοικίδια που διασώθηκαν.

Από την έναρξή του το 1993, το Αυστραλιανό Ημερολόγιο Πυροσβεστών έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ολόκληρη την Αυστραλία.

Αυτή τη φορά, τα έσοδα θα διατεθούν για να στηριχθούν μικρές φιλανθρωπικές οργανώσεις. «Θεωρήσαμε ότι ήταν σημαντικό να βοηθήσουμε μερικές από τις μικρότερες φιλανθρωπικές οργανώσεις που δεν ακούει ποτέ το κοινό», αναφέρουν από το ημερολόγιο. Κάποιες από τις οργανώσεις βοηθούν παιδιά με αυτισμό και σύνδρομο Asperger, άλλες όπως το Down Syndrome South Australia διδάσκει άτομα με μαθησιακές δυσκολίες τις απαραίτητες δεξιότητες για να ζήσουν μια ανεξάρτητη ζωή.  Άλλη οργάνωση επικεντρώνεται στη βοήθεια των ιθαγενών ζώων.

Σημειώνεται ότι αυτή τη χρονιά, στο ημερολόγιο συμμετέχουν και άνδρες από το προσωπικό έκτακτων αναγκών της Γερμανίας και της Γαλλίας. Την επόμενη χρονιά, το ημερολόγιο θα κυκλοφορήσει την πρώτη παγκόσμια έκδοση του με πυροσβέστες από όλο τον κόσμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Watch all the cute rescue puppies with the Aussie firefighters on the photoshoot for the 2020 Australian Firefighters Dog Calendar.

A post shared by Aus Firefighter Calendar (@australianfirefighterscalendar) on