Trending Now

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Βροχές, καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
57401-114951.jpg

Για το Σάββατο 28/12

Βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια, τοπικά ισχυρές είναι τα γενικά χαρακτηριστικά του καιρού. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ στο ανατολικό Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση.

Στην Αττική θα παρουσιαστούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια του νομού και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιαστούν νεφεσώσεις με βροχές και με πιθανότητα καταιγίδων τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 και το απόγευμα βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Για την Κυριακή 29/12

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χωρά νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδων στα νοτιοανατολικά κα βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.