Trending Now

Μπορεί ο Τζον Σνόου να εκπαιδεύσει τον δράκο σας; (video)

Ο Κιτ Χάρινγκτον σε μια απολαυστική οντισιόν τρολάρει τον ασύστολα τον «Βασιλιά του Βορρά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
toothless.jpg

Πόσο εξοικειωμένος είναι ο Τζον Σνόου με τους δράκους; Ο «Βασιλιάς του Βορρά» που τον Απρίλιο θα ξανασυναντηθεί με τους δράκους της Ντενέρις Ταργκάριεν στον επόμενο και τελευταίο κύκλο του Game of Thrones, έχει μπροστά του μια χρονιά γεμάτη... δράκους.

O 31χρονος θα δανείσει ξανά την φωνή του στον χαρακτήρα «Έρετ» της ταινίας «How to Train Your Dragon: The Hidden World». 

H DreamWorks σκέφθηκε να ανταμείψει τους φαν του Χάρινγκτον με μια ξεκαρδιστική «οντισιόν» του ηθοποιού για το τρίτο πολυαναμενόμενο φιλμ του πετυχημένου franchise. Στο κλιπ που έγινε viral, o Χάρινγκτον προσπαθεί να «βρει» τον ρόλο του στην ταινία, συντροφιά με τον σκανδαλιάρη Toothless, τρολάροντας παράλληλα τον χαρακτήρα του στο Game of Thrones. 

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD | Kit Harington Auditions with Toothless
HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD | Kit Harington Auditions with Toothless


«Είμαι λίγο μπερδεμένος με τον χαρακτήρα μου. Πρώτα είμαι νεκρός, μετά δεν είμαι. Κανείς δεν ξέρει ποια είναι η μάνα μου» αναφέρει χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο backstory του Τζον Σνόου.

Το διασκεδαστικό βίντεο περιλαμβάνει ακόμη μια διαφορετική εκδοχή της εμβληματικής σκηνής της έβδομης σεζόν του GoT, κατά την οποία ο Σνόου έρχεται για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τον Drogon.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.