Trending Now

Σε είδα και υπόσχομαι να σε ζεστάνω!

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
se_eida.jpg

Κόκκινη ρασταφάρι ​⇒ Δεν ξέρω αν με είδες, αλλά σε κοιτούσα επίμονα. Δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφο θέαμα σου λέω. Μη με παρεξηγείς, αλλά το στιλάκι σου με ξετρέλανε. Μπορεί και τα κόκκινα ράστα σου...

Μυστήρια κοπέλα ⇒  Δεν έκανε κρύο, αλλά φορούσες μπουφάν. Δεν είχε ήλιο, αλλά φορούσες γυαλιά. Αν τα βγάλεις να δω τα μάτια σου, υπόσχομαι να σε ζεστάνω.

Κολωνάκι ⇒ Σε είδα να στρίβεις από τη γωνία έτοιμος για γυμναστήριο. Και καταχάρηκα. Αλλά μετά είδα και μία κοντή να σε αγκαλιάζει και να σε φιλάει. Δεν θα μου γλιτώσει αυτή, σου το λέω.

Θέατρο Χορν, Αμερικής ⇒ Στο διάλειμμα του «Βυσσινόκηπου» έτρωγες ποπκόρν και μιλούσες (πολύ δυνατά) στο τηλέφωνο. Κι έλεγες πόσο ωραίος είναι ο Λιγνάδης. Ωραίο κορίτσι είσαι, αλλά στο θέατρο δεν βάζουμε τέτοιο αβυσσαλέο μίνι. 


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS:​ AVSE κενό ΜΗΝΥΜΑ στο 19619, mediatel 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α), Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.