Trending Now

Σε είδα, Άρη Σπηλιωτόπουλε!

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χημείο ⇒ Σε είδα, Άρη Σπηλιωτόπουλε, το μεσημέρι της Πέμπτης στην καφετέρια Χημείο απέναντι από το παλιό Χημείο… Συζητούσες με έναν κύριο κι έδειχνες πολύ προβληματισμένος.

Πολυτεχνείο ⇒ Παρασκευή γύρω στις 12:00, ήσουν στο μπλοκ του ΚΚΕ, κρατούσες, φυσικά, κόκκινη σημαία. Σε έψαξα και την επόμενη μέρα στην πορεία, αλλά δεν σε βρήκα. Επαναστάτη μου εσύ!

Ζαχαροπλαστείο «Cremona», στη Φιλολάου, 16/11 ⇒ Οι φίλοι μας έχουν την ίδια μέρα γενέθλια, όπως κατάλαβα από τις τούρτες μας. Να τους χαιρόμαστε, αλλά να σε χαίρεται και σένα η μανούλα σου! Τι κορίτσι όμορφη είσαι εσύ; Θέλεις να βρεθούμε ξανά;


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS:​ AVSE κενό ΜΗΝΥΜΑ στο 19619, mediatel 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α), Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.