Trending Now

Μπαμπάς θηλάζει τη νεογέννητη μπέμπα όταν η μαμά δεν μπορεί (εικόνες)

Η ιστορία ενός ζευγαριού και μιας επεισοδιακής γέννας που έχει κατασυγκινήσει τους χρήστες των social media

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όταν το ζευγάρι από το Ουισκόνσιν μετέβη στο νοσοκομείο για τη γέννηση του μωρού τους δεν είχαν ιδέα ότι τους περίμενε μια επεισοδιακή νύχτα που θα άλλαζε τη ζωή του μπαμπά.

Ο τοκετός της Έπριλ Νόμπάουερ δεν ήταν εύκολος. Παρουσίασε προεκλαψία και υψηλή αρτηριακή πίεση. Στη συνέχεια είχε μια κρίση και οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική.



Η μικρή Ρόζαλι γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου. Αμέσως μετά τη γέννα η μητέρα υπέστη νέα κρίση και η νοσηλεία της έπερεπε να συνεχιστεί μέχρι να αναρρώσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έιπριλ δεν είχαν καν προλάβει να κρατήσει στην αγκαλιά της το νεογέννητο παιδί της.

Η Ρόζαλι γεννήθηκε 3,6 κιλά και οι νοσηλεύτριες την παρέδωσαν πρώτα στην αγκαλιά του περήφανου μπαμπά της Μαξιμίλιαν. «Μια νοσοκόμα μού παρουσίασε την πανέμορφη κόρη μου. Πήγαμε μαζί στη μονάδα νεογνών και έβγαλα το πουκάμισό μου για να νιώσει η μικρή το σώμα μου. Η νοσοκόμα είπε ότι έπρεπε κάπως να ταΐσουμε τη μικρή. Με ρώτησε αν θα μπορούσα να τη θηλάσω; Επειδή είμαι γνωστό πειραχτήρι είπα: 'γιατί όχι;'».

Η νοσοκόμα τοποθέτησε στο στήθος μια πλαστική θηλή με έναν σωλήνα που ήταν συνδεδεμένος με μια σύριγγα με φόρμουλα με γάλα. «Ήταν απίστευτο. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα ήμουν αυτός που πρώτος θα θήλαζε το μωρό μας», λέει στο BBC ο Μαξιμίλιαν.  «Όταν με είδε η πεθερά μου δεν πίστευε στα μάτια της».



Ο Μαξιμίλιαν μοιράστηκε την εμπειρία του θηλασμού του παιδιού του με τους φίλους του στο Facebook και στο Instagram και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική.

«Δεν είναι τυχαίο το τατουάζ 'μαμά' στο στήθος σου», σχολίασε ένας χρήστης στο Facebook αναφερόμενος στον μπαμπά που θηλάζει.