Trending Now

Πάλι «νεκρή η Αβρίλ Λαβίν» (video)

Από το 2003 οι συνωμοσιολόγοι σκοτώνουν την Καναδή σταρ της ποπ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354485-734790.jpg
EPA/BORIS ROESSLER

Γνωρίζετε ότι η Αβρίλ Λαβίν πέθανε το 2003 και έχει αντικατασταθεί από μια σωσία που λέγεται Μελίσα; Το ίντερνετ θέλει να σας πείσει ότι αυτή η θεωρία συνωμοσίας είναι αληθινή. Μια θεωρία που πρωτοεμφανίστηκε το 2005, αλλά κάποιος την ξέθαψε το Σαββατοκύριακο και τα social media τσίμπησαν το δόλωμα. Η φήμη για τον θάνατο της Καναδής τραγουδίστριας της ποπ εμφανίστηκε αρχικά σε ιστοσελίδα Βραζιλιάνου φαν της σταρ.

Η επανεμφάνιση της συνωμοσίας συμπίπτει με την 15η επέτειο από την κυκλοφορία του single της Λαβίν, «Complicated».

Η θεωρία διατείνεται ότι η Αβρίλ Λαβίν δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα και άρχισε να χρησιμοποιεί μια σωσία ονόματι Μελίσα για τις δημόσιες εμφανίσεις της. Κάποια στιγμή η αληθινή Λεβίν απεβίωσε και η δισκογραφική εταιρεία την αντικατέστησε με την Μελίσα για να μην χάσει το τόσο επικερδές προϊόν. Η σωσίας είχε εκπαιδευθεί εκ των προτέρων για να ποζάρει ως η πραγματική Καναδή τραγουδίστρια στους παπαράτσι, σύμφωνα με τη θεωρία.

Μία από τις αποδείξεις είναι ότι μια σειρά φωτογραφιών της Λαβίν στο κόκκινο χαλί. Η αληθινή Λαβίν φορούσε πάντα παντελόνια, η σωσίας προτιμά τις φούστες και τα φορέματα. Οι θεωρητικοί των συνωμοσιών πιστεύουν επίσης ότι η νεαρή Καναδή έχει αφήσει πολλά υπονοούμενα για την τύχη της στα τραγούδια της. Όπως για παράδειγμα στο Slipped Away όταν λέει: “The day you slipped away was the day I found it won’t be the same”. Άλλοι παραθέτουν εικόνες της τραγουδίστριας με τη λέξη Μελίσα γραμμένη στο χέρι της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.