Trending Now

7 επαγγέλματα που ταιριάζουν γάντι στη μικρή από την συνέντευξη του BBC (εικόνες, video)

Πολιτικός, προπονητής ακόμη και Διευθύντρια Πολυεθνικής 

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Μάριον Κέλλυ έχει κατακτήσει το διαδίκτυο και τα social media από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μπήκε χορεύοντας στο δωμάτιο όπου έδινε διαδικτυακή συνέντευξη στο BBC ο πατέρας της, καθηγητής Ρόμπερτ Κέλλυ. Έκτοτε, η μικρή έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή, για τη χάρη και την τσαχπινιά της. Δεν είναι δε, λίγοι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν αρχίσει να προτείνουν με τον τρόπο τους επαγγέλματα που θα μπορούσε να ακολουθήσει η αξιαγάπητη πιτσιρίκα όταν μεγαλώσει.

Ενδεικτά αναφέρουμε:

Αρχηγός του Κόσμου

Σίγουρα η Μάριον αξίζει να ασχοληθεί με την πολιτική, καθώς πιθανότατα δεν θα διστάσει να διακόψει χορεύοντας τους αρχηγούς των κρατών και να τους πει τι πρέπει να κάνουν.

Προπονητής ποδοσφαίρου 

Μάριον Κέλλυ

Στη συνέντευξη ολόκληρης της οικογένειας η Μάριον έγλειφε ένα γλειφιτζούρι. Ίσως αυτό το γλειφιτζούρι αργότερα να μπορούσε να πωληθεί 390.000 λύρες, όσο έχει πωληθεί η τσίχλα που μασούσε ο Σερ Άλεξ Φέργκισον στον τελευταίο αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με εκείνον ως προπονητής. Η μικρή φαίνεται ότι διαθέτει ήδη το στυλ και το βλέμμα για να ενασχοληθεί με το εν λόγω επάγγελμα.

Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών

Λόγω της ηγετικής παρουσίας της, θα μπορούσε να αναλαμβάνει δραστικές λύσεις, παρά να προβαίνει σε διαπραγματεύσεις. 

Πράκτορας Μυστικών Αποστολών

Θα μπορούσε ακόμη να γίνει ο θηλυκός Τζέιμς Μποντ. Η ικανότητα της θα είναι να αφοπλίζει τους ανθρώπους με την γοητεία της και ύστερα να τους ξαφνιάζει βγάζοντας ένα όπλο κάτω από το κίτρινο πουλόβερ της.

Σύμβουλος καλής ζωής

Δεδομένου ότι στα τέσσερα της έχει δώσει συνέντευξη στο BBC, φανταστείτε τι θα έχει κάνει ως τα 40 της. Σίγουρα θα μπορεί να δώσει πολύ καλές συμβουλές για μια... περιπετειώδη ζωή.   

Χορεύτρια

Η μικρή από νωρίς κιόλας έχει αποκτήσει κοινό και έχει αποδείξει τις χορευτικές της ικανότητες.

Απαιτητική Διευθύντρια Πολυεθνικής

Οικογένεια Κέλλυ

Το καλύτερο για το τέλος! Μην ξεχνάμε ότι είναι γεννημένη ηγέτης, αν δεν ευδοκιμήσει λοιπόν στη πολιτική, ο χώρος των επιχειρήσεων είναι ήδη δικός της!