Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 421

Γεια σου Μυρτώ! Είμαι 19 χρονών και είμαι σε σχέση με το αγόρι μου 2 χρόνια και 4 μήνες

Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 421
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γεια σου Μυρτώ! Είμαι 19 χρονών και είμαι σε σχέση με το αγόρι μου 2 χρόνια και 4 μήνες. Ήταν η πρώτη μου ουσιαστική και ολοκληρωμένη σχέση. Κάναμε έρωτα για πρώτη φορά στους 6 μήνες της σχέσης μας και προκαταρκτικά στους 2. Το θέμα μου είναι πως δεν με έχει φέρει ούτε μία φορά σε οργασμό και το κακό είναι ότι τις περισσότερες φορές, επειδή εκείνος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να με κάνει να τελειώσω, προσποιούμαι ότι τελειώνω ενώ άλλες φορές απλά του λέω ότι δεν τα κατάφερε.

Ένα διάστημα πίστευα ότι είμαι ανοργασμική αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, καθώς, όπως γνωρίζω, ανοργασμική είναι μόνο η γυναίκα που δεν έρχεται σε οργασμό με κανέναν τρόπο ενώ εγώ τελειώνω μια χαρά όταν αυτοϊκανοποιούμαι, είτε στις προσωπικές μου στιγμές είτε και κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών περιπτύξεων με το αγόρι μου. Δεν μπορώ να πω ότι βαριέται και δεν ασχολείται μαζί μου. Αντίθετα, ασχολείται και με το παραπάνω.

Ξέρει πού να με φιλήσει, να με χαϊδέψει και τα σχετικά για να με ανάψει, να μου μιλήσει πρόστυχα για να με φτάσει στα όριά μου, αλλά ποτέ δεν καταφέρνω να τελειώσω. Τον αγαπάω υπερβολικά πολύ και τον νοιάζομαι και θεωρώ μεγάλη χαζομάρα από πλευράς μου που τον «κοροϊδεύω» μ’ αυτό τον τρόπο, αλλά για να πω και την αλήθεια δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να μην τον στεναχωρήσω και να τον κάνω να νιώσει «άχρηστος»!!! Καμία βοήθεια;;;

Η λύση είναι μία: κόφτε το σεξ και όλα θα διορθωθούν αμέσως.

Υ.Γ. 1 Πλάκα κάνω, μην το κόψετε. Το σεξ είναι φυσική μέθοδος παραγωγής ενδορφινών στους ταλαίπωρους εγκεφάλους μας. Νομίζω όμως ότι προς το παρόν το θέμα δεν είναι το αν θα φτάσετε σε οργασμό, αλλά το αν θα σταματήσετε να σκέφτεστε άσχετα την ώρα του σεξ. Ως γνωστόν, η πίεση και οι ενοχές προκαλούν άγχος. Και δεν ξέρω τίποτα πιο αντιερωτικό, αντι-ενδορφινικό, αντισεξουαλικό από το άγχος.

Υ.Γ. 2 Ψέματα, ξέρω. Τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Υ.Γ. 3 Και σταματήστε να υποκρίνεστε. Δεν πειράζει, ας την αντέξει την αλήθεια ο αγαπημένος σας. Και κυρίως, ας την αντέξετε κι εσείς. Η ευχαρίστηση δεν είναι χάρη που κάνουμε στον άλλο για να μη στεναχωρηθεί και να μη νιώσει άχρηστος. Εξάλλου, μπορεί να απλώς να μην ταιριάζετε ερωτικά. Λυπηρό. Αλλά όχι περισσότερο από μια υποκρισία που μας αφήνει άδειους κι ολομόναχους, τον ένα στην αγκαλιά του άλλου.

Υ.Γ. 4 Ύστερα από όλες αυτές τις σοφίες που κατέθεσα, ιδού το συμπέρασμα: όποιος είναι έξω από το χορό, γράφει στήλες και κάνει τον έξυπνο…


Αγαπητή Μυρτώ, μετά από τρία χρόνια, οι δρόμοι μας χώρισαν. Σπουδές, βλέπεις. Τρία χρόνια τρελά ερωτευμένη μαζί του. Αυτός γραμμένη με είχε, τουλάχιστον τα τελευταία δύο. Το πρόβλημά μου; Φοβάμαι ότι είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του και ότι δεν θα καταφέρω να ερωτευθώ άλλον ποτέ! Τι να κάνω;; Είμαι τόσο τούβλο και δεν μπορώ να ξεκολλήσω μετά από τόσο φτύσιμο; Φιλιά, Λ.

Εννοείται. Είσαστε τόσο τούβλο όσο όλοι μας. Το να μην ξεκολλάς, αποτελεί το πιο κλισέ αποτέλεσμα του φτυσίματος.

Υ.Γ. Ώσπου μια μέρα ξεκολλάς εντελώς. Πώς; Καθώς μονολογείς «δεν θα καταφέρω να ερωτευτώ άλλον ποτέ», χωμένη στο ακρυλικό γούνινο παλτό σου, με το κεφάλι σκυφτό και τη μύτη κατά κόκκινη από το κρύο, στρίβοντας στη γωνία και κουτουλώντας με δύναμη εκεί, πάνω στο καινούργιο «δεν» και στο καινούργιο «ποτέ». Και κάπως έτσι η ζωή συνεχίζεται.


Μυρτούλι μου, γεια σου! Αναζητώ αγκαλιές και ζουζουνιές σε λάθος χέρια. Δεν λέω, καλό το σεξ, αλλά όταν βγαίνουν τα «θέλω» μου στη φόρα, την κάνω με ελαφρά, γιατί ούτως ή άλλως δεν έχουν να μου τα προσφέρουν. Just sex? Just sex και εγώ, αλλά κουράστηκα... Βαρέθηκα 2μισι χρόνια σχέση και μετά σχεσούλες μικρές ίσα ίσα να λέμε ότι πηδιόμαστε κατά αποκλειστικότητα, ε και; Ναι, ναι, δικό μου είναι το πρόβλημα. Τη λύση του δεν ξέρω... Γαμώ τις λάθος επιλογές.  Δήμητρα

Ένα απόγευμα που γκρίνιαζα περίπου όπως εσείς, μου είπαν κατάμουτρα το εξής χρήσιμο: «Ποια νομίζεις ότι είσαι, καλή μου; Κι από πού κι ως πού έχεις την απαίτηση να τυχαίνουν σε σένα τα σπάνια, πιο συχνά απ’ ό,τι σε όλους τους άλλους; Δηλαδή, μαλάκες είμαστε εμείς που μετράμε στα δάχτυλα του ενός χεριού τις ουσιαστικές μας στιγμές και τις βαθιές μας σχέσεις; Για χαλάρωσε λίγο, προσγειώσου στην πραγματικότητα και βγάλε το σκασμό». Ε, μετά χαλάρωσα, προσγειώθηκα στην πραγματικότητα και έβγαλα το σκασμό.


Μυρτούδιιιιι μουουουου! Μια λέξη μόνο: είμαι ερωτευμένη! Χοροπηδάω στο δρόμο και πάλι! Σας αγαπώ όλους!!!

Αυτό δεν είναι μια λέξη, αλλά τέλος πάντων.

Υ.Γ. Πλάκα πλάκα, Love is in the air. Όντως.


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα».