Trending Now

Πίνω και μεθώ, ωχ αμάν!

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον σε τηλεοπτική εκπομπή ολίγον ντίρλα

Δημήτρης Μαστρογιαννίτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τι τραβάνε κι αυτοί οι «κακόμοιροι» ηθοποιοί κάθε φορά που βγαίνει στους κινηματογράφους μια καινούργια τους ταινία. Σέρνονται για το promotion της από χώρα σε χώρα και από δημοσιογράφο σε δημοσιογράφο για να λένε «Πόσο ωραία ήταν στα γυρίσματα», «πόσο εξαιρετικοί οι συνεργάτες» και μπλα μπλα μπλα. Για να αντέξει μια από τα ίδια ο βαμπίρος Ρόμπερτ Πάτινσον φαίνεται πως χρειάστηκε να πιει βότκα «λίγη» πριν βγει στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπως εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή μετά, αν και απ’ ότι φαίνεται αν άναβες σπίρτο κοντά στο στόμα του θα έπιανε φωτιά το στούντιο. Κατά τ’ άλλα είπε διάφορα αντισυμβατικά πως νιώθει «κλόουν», «φρικιό» κι έκανε ό,τι πρέπει να κάνει ένας μεθυσμένος.

Τώρα, αν είναι αλήθεια ή διαφημιστικό τρικ δεν παίρνουμε όρκο, αν και νομίζουμε πως πρόκειται για αληθινό μεθύσι, αφού στην Αμερική δεν είναι καθόλου ανεκτικοί με τέτοιου είδους εικόνες.

Παρεμπιπτόντως η ταινία που διαφήμιζε είναι το τέλος της κινηματογραφικής σειράς The Twilight Saga, με τίτλο “Breaking Dawn” (Από 15/11 στους ελληνικούς κινηματογράφους).