Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 372

Μυρτώ, καλημέρα, κάθε Πέμπτη διαβάζω την A.V. ξεκινώντας από τη στήλη σου.

Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 372
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μυρτώ, καλημέρα, κάθε Πέμπτη διαβάζω την A.V. ξεκινώντας από τη στήλη σου. Μετά διαβάζω την υπόλοιπη εφημερίδα και τελειώνοντας τη στήλη αριστερά της δικής σου. Διαβάζω πως νέες, ωραίες με οροφοδιαμερίσματα, εξοχικά, καταθέσεις, υψηλά μηνιαία εισοδήματα, πολυτελή Ι.Χ. κ.λπ. κ.λπ. αναζητούν γαμπρούς. Μυρτώ, ποτέ δεν είχα σκεφτεί να την ψάξω έτσι. Τώρα είμαι 49 χρονών, από 2ετίας άνεργος (λέω πρώην στέλεχος επιχειρήσεων για να γλυκαίνω τον πόνο μου) και όπως φαίνεται χωρίς ελπίδα στο δικαίωμα για εργασία. Μυρτώ, μήπως είναι η λύση; Την Πέμπτη θα σε ξαναδιαβάσω, προετοιμασμένος και για τα μπινελίκια μου.

Μα απορώ πώς δεν σας είχε σφυρίξει κάποιος τόσο καιρό το μυστικό. Είναι γεγονός ότι κάθε πρώτη του μηνός, τα φορτηγά του πλανήτη Κρύπτον ξεφορτώνουν όμορφες, νέες και πλούσιες νύφες και τις αμολάνε στο Σύνταγμα. Αρπάξτε την αποχή σας και τρέξτε αμέσως. Προλάβετε πριν εξαντληθεί τα απόθεμα.

Υ.Γ. Α, τώρα με τα Χριστούγεννα, αν βγουν και σε έκδοση «γαμπρός», παρ’ τε μου έναν σε κόκκινο πλιζ...

»Γεια σου, Μυρτώ, είμαι νέα αναγνώστρια σχετικά. Με βάση τα όσα είχα ακούσει περίμενα πιο πολλά και από την εφημερίδα και τη στήλη. Για την εφημερίδα δεν είναι ο κατάλληλος χώρος, αλλά για τη στήλη θα συμφωνήσω με τον αναγνώστη που είπε ότι αν δεν σου δίνει «τροφή» το γράμμα τι να πεις και εσύ; Επίσης συμφωνώ ότι είχε πολύ γέλιο η απάντησή σου στον Μίλτο γιατί το γράμμα ήταν τέτοιο, όμως βασικά αποφάσισα να σου γράψω γιατί με άγγιξε το γράμμα του πενηντάρη. Μπράβο του που τα έκανε όλα αυτά, αλλά όμως τα έκανε με δική του απόφαση και πρωτοβουλία, δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τον Χαράλαμπο τον «τίμιο», που το έκανε με σκοπό κάποια ανταπόδοση. Δεν έχει άδικο, με την έννοια την εξής: και μένα είχε έρθει κάποιος δόκιμος να με δει στην Κρήτη και το εκτίμησα πολύ και περάσαμε 4 ωραίες μέρες. Δηλαδή, δεν μπορεί ο άλλος να κάνει τόσα χιλιόμετρα και εσύ να κάνεις τη βασίλισσα. Ξεπερνάω το θέμα της ηλικίας, και κει διαφωνώ με το κόλλημα του Χαράλαμπου, αλλά είναι δικό του πρόβλημα. Επίσης, μην κολλάς με ποιο τρόπο τη γνώρισε την κοπέλα, αν την είχε γνωρίσει σε μια παραλία θα ήταν πιο ρομαντικά και γιατί; (μιλάω πάντα για την προκειμένη και όχι για τις διαφορές της γνωριμίας). Επίσης, ο Σόλων, αν θυμάμαι καλά, είπε ότι το δικό του περιστατικό ήταν πριν χρόνια, πώς θεωρείς ότι γνωρίστηκαν στο φέις;

Αυτά τα λίγα θέλω να πω, συνέχισε έτσι, πενηντάρη μου, και αν διαβάζει ο δόκιμος του στέλνω ένα φιλί, άντε και σε σένα, Μυρτώ.  -Μίκα

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το know how του γκομενικού προϋποθέτει πολύ πήγαιν’ έλα, τρένα, αεροπλάνα, λεωφορεία και βαπόρια. Το θέμα είναι να έχεις όρεξη και να φοράς το σωστό παπούτσι.

Υ.Γ. Νέα αναγνώστρια, αλλά απ’ ό,τι βλέπω δεν χάνετε ούτε κόμμα. Ωστόσο, αφού όμως περιμένατε περισσότερα από την εφημερίδα και τη στήλη, δεν θα σας απογοητεύσουμε. Σε λίγες μέρες, θα βγάλουμε τα μπαλέτα.

»Γεια σου, Μυρτώ. Σου γράφω αυτό το γράμμα στις 2.15, 30/11! Πριν κάποιες ώρες, μου έκαναν γνωστό ότι είμαι οροθετικός (και μόνο που λέω τη λέξη τρέμω)! Μόλις λίγες μέρες πριν την παγκόσμια ημέρα κατά του ιού! Έχασα τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου! Έκλαιγα για ώρες. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Τώρα θα μου πεις «και σε μένα τι το λες, ρε μαλάκα; Τα ’θελες και τα ’παθες, αφού γαμιόσουν από δω κι από κει». Εν μέρει θα έχεις δίκιο, αλλά είμαι μόνο 22! Δεν το λέω ως δικαιολογία, αλλά σκεφτόμουν «ναι, είμαι μικρός, αποκλείεται να συμβεί σε μένα». Τόόόόσο μαλάκας ήμουν! Τώρα το σκέφτομαι και μετανιώνω για κάθε τρύπα που έβαλα μέσα γυμνό αυτό που μου έλεγε η μαμά μου να προσέχω πού το βάζω...! Απλά έχω να πω, ότι o HIV δεν κάνει διακρίσεις! «Είσαι όμορφος, γυμνασμένος και πολύ νέος για να έχεις κάτι» όπως μου έλεγαν, αλλά να το βράσω τώρα που μολύνθηκα! Δεν έχει σημασία το χρώμα, το φύλο, η ηλικία ή η θρησκεία! Πρόσεχα πολύ, αλλά ακόμη και μία φορά είναι αρκετή! Ο ιός μπορεί να μη σκοτώνει άμεσα, η άγνοια όμως ΣΙΓΟΥΡΑ! Η άγνοια και η μαλακία-κάβλα της στιγμής. Δεν αξίζει να ρισκάρει κανείς και για τίποτα! Κάντε sex, αλλά ΠΑΝΤΑ με προφυλακτικό! Σκέφτομαι τη μελλοντική απόρριψη και τι θα κάνω από εδώ και πέρα, και ήδη φοβάμαι! Όχι μόνο το δικό μου μέλλον, αλλά και όσων βρίσκονται δίπλα μου. Όχι να μολυνθούν από μένα, αυτό δεν το φοβάμαι τόσο, αλλά ότι θα τους μολύνει ο ρατσισμός που επικρατεί γύρω από την πάθησή μου... Η πρόληψη και η ενημέρωση προστατεύουν! Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. -newone

Θα ήμουν το λιγότερο κρετίνα αν έλεγα «τα ’θελες και τα ’παθες». Δεν έχω να πω τίποτα, γιατί απλούστατα τα είπατε όλα εσείς. Ψυχραιμία και θάρρος.