Trending Now

#Samaras_tha_ lete_kai_tha_ klaite: Η τούρτα για γενέθλια του πρώην πρωθυπουργού (εικόνες)

O Αντώνης Σαμαράς έκλεισε τα 65 και οι συνεργάτες του τού έκαναν έκπληξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129222-292018.jpg

Τα 65 χρόνια ζωής έκλεισε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του τού ετοίμασαν μια αποθεωτική τούρτα στην οποία είχε γραφτεί η φράση «Σαμαράς θα λέτε και θα κλαίτε», όπως τη γράφουν οι χρήστες του Twitter, με το hashtag και τα greeklish και τις κάτω παύλες της, ήτοι #Samaras_tha_lete_kai_tha_klaite.

Το πάρτι δόθηκε τη Δευτέρα σε μαγαζί της Βουκουρεστίου και παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η Huffington Post, οι Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γιώργος Μουρούτης, Άννα Ασημακοπούλου, Νίκος Τσούτσιας, Σάκης Μητρόπουλος, Δημήτρης Κέκκερης, Γιώργος Παντάκης, Θανάσης και Χρήστος Γιάνναρης, Άρης Ματιάτος, Δημήτρης Γιάννος, Δέσποινα Μπακάλη και άλλοι.

Όπως γράφει το enikos.gr, παρά τα όσα διέρρευσαν, το πάρτι δεν διοργανώθηκε ούτε από το πολιτικό του γραφείο, ούτε από συνεργάτες του, ούτε από πολιτικούς τους φίλους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωτοβουλία ανήκει σε 2-3 φίλους του κ. Σαμαρά που κάλεσαν όσους οι ίδιοι είχαν σχέσεις διαχρονικά, χωρίς ο πρώην Πρωθυπουργός να γνωρίζει κάτι. Απόδειξη τούτου είναι το γεγονός ότι στο πάρτι δεν παραβρέθηκαν στενοί πολιτικοί και προσωπικοί του φίλοι, αλλά ούτε και η οικογένειά του.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.