Trending Now

«Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα»

Η Ειρήνη και η Dona σε καλούν να απελευθερώσεις τα όνειρά σου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα». Με αυτή τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη, Νίκος Καζαντζάκης, η Ειρήνη Βανικιώτη και η Dona Geagea σε καλούν να κάνει πράξη τα όνειρά σου.

Σε ρωτούν:

  • Κάνεις όνειρα για το μέλλον σου;
  • Γιατί τις περισσότερες φορές τα όνειρά μας μένουν στην σφαίρα του απραγματοποίητου;
  • Τι είναι αυτό τελικά που μας ωθεί να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα;
  • Και πώς μπορούμε να ξανασυνδεθούμε με τα όνειρά μας, όταν έχουμε χάσει την επαφή μαζί τους;

Και σε προσκαλούν στο βιωματικό εργαστήριο Freeing Dreams να απελευθερώσεις τα όνειρά σου, και να τα αφήσεις να σε απελευθερώσουν. Σε προσκαλούν να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους, και να γίνεις μέρος ενός κύκλου γυναικών που ξεκίνησε στη Νότια Αμερική και τώρα συνεχίζει το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Αν έχεις κάποιο όνειρο, κάποια ιδέα, ένα σχέδιο που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει γρήγορα από προσμονή, ή απλά αν θες να ανακαλύψεις τα όνειρά σου – τα δικά σου, όχι κάποια που μπορεί να έχεις δανειστεί από άλλους – σε προσκαλούμε να αφιερώσεις αυτό το σαββατοκύριακο σε σένα, στο μέλλον σου, αλλά κυρίως... στο παρόν σου.

Η Ειρήνη και η Dona μας λένε: «Τόλμησε να ονειρευτείς και έλα μαζί μας σ’ ένα ταξίδι, σε μια καινούργια εμπειρία, όπου θα γελάσουμε, θα μοιραστούμε, θα ανακαλύψουμε, μέσα σ’ ένα περιβάλλον ασφάλειας και εμπιστοσύνης».

Το ραντεβού δίνεται για τις 14 Μαΐου στην διεύθυνση Σίκινου 14, Κυψέλη, 113 61 Αθήνα.

Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει έτσι γιατί πολύ απλά δεν θα βρεις θέση. Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής πάτα ΕΔΩ.

Θυμήσου τι μας είχε πει η Ειρήνη για τα όνειρα και τα σκατά που πρέπει να φας για να τα πραγματοποιήσεις, πατώντας ΕΔΩ.