Trending Now

Μια στρίπερ 86 εκατοστών με μεγάλη θέληση για ζωή (εικόνες)

«Το μέγεθος δεν μετράει», λέει η πιο μικροσκοπική χορεύτρια σε στύλο στον κόσμο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Σάσι Κέισι είναι 25 ετών, έχει ύψος 86 εκατοστά, όσο περίπου ένα μωρό 18 μηνών, και ζυγίζει μόλις 20 κιλά. Είναι η κάτοχος του τίτλου της πιο μικροσκοπικής στρίπερ και χορεύτριας σε στύλο στον κόσμο. Κάποτε της είχαν πει ότι δεν θα τα καταφέρει στον ανταγωνιστικό κόσμο του στριπτίζ, αλλά η Σάσι τους διέψευσε όλους. «Το μέγεθός μου δεν με εμπόδισε ποτέ να εκπληρώσω τους στόχους και τα όνειρά μου», λέει στη βρετανική The Sun.

image

Σήμερα η Σάσι Κέισι αμείβεται με 3.000 λίρες σε κάθε σόου της και είναι επίσης το πρώτο όνομα στην μαρκίζα. «Γεννήθηκα για να γίνω η πιο μικρή χορεύτρια σε στύλο στον κόσμο. Το λατρεύω αυτό που κάνω. Εγώ ανακάλυψα το σκαρφάλωμα κοάλα στο στύλο και έγινα αστέρι. Ο κόσμος στην αρχή σοκάρεται. Νομίζουν ότι είμαι παιδί και με παρακολουθούν με το στόμα ανοικτό».

image

Η 25χρονη είναι εξαιρετικά ευλύγιστη και γυμνασμένη. Γεννήθηκε στη Μινεσότα των ΗΠΑ με το σύνδρομο υποπλασίας χόνδρων-τριχών. «Μου αξίζει η επιτυχία γιατί κατάφερα να ξεπεράσω πολλές αντιξοότητες. Όλα ήταν εις βάρος μου, αλλά είχα θέληση. Πιστεύω ότι το μέγεθος ενός ανθρώπου δεν παίζει ρόλο στη ζωή».