Trending Now

Μια στρίπερ 86 εκατοστών με μεγάλη θέληση για ζωή (εικόνες)

«Το μέγεθος δεν μετράει», λέει η πιο μικροσκοπική χορεύτρια σε στύλο στον κόσμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126584-284647.jpg

Η Σάσι Κέισι είναι 25 ετών, έχει ύψος 86 εκατοστά, όσο περίπου ένα μωρό 18 μηνών, και ζυγίζει μόλις 20 κιλά. Είναι η κάτοχος του τίτλου της πιο μικροσκοπικής στρίπερ και χορεύτριας σε στύλο στον κόσμο. Κάποτε της είχαν πει ότι δεν θα τα καταφέρει στον ανταγωνιστικό κόσμο του στριπτίζ, αλλά η Σάσι τους διέψευσε όλους. «Το μέγεθός μου δεν με εμπόδισε ποτέ να εκπληρώσω τους στόχους και τα όνειρά μου», λέει στη βρετανική The Sun.

image

Σήμερα η Σάσι Κέισι αμείβεται με 3.000 λίρες σε κάθε σόου της και είναι επίσης το πρώτο όνομα στην μαρκίζα. «Γεννήθηκα για να γίνω η πιο μικρή χορεύτρια σε στύλο στον κόσμο. Το λατρεύω αυτό που κάνω. Εγώ ανακάλυψα το σκαρφάλωμα κοάλα στο στύλο και έγινα αστέρι. Ο κόσμος στην αρχή σοκάρεται. Νομίζουν ότι είμαι παιδί και με παρακολουθούν με το στόμα ανοικτό».

image

Η 25χρονη είναι εξαιρετικά ευλύγιστη και γυμνασμένη. Γεννήθηκε στη Μινεσότα των ΗΠΑ με το σύνδρομο υποπλασίας χόνδρων-τριχών. «Μου αξίζει η επιτυχία γιατί κατάφερα να ξεπεράσω πολλές αντιξοότητες. Όλα ήταν εις βάρος μου, αλλά είχα θέληση. Πιστεύω ότι το μέγεθος ενός ανθρώπου δεν παίζει ρόλο στη ζωή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.