Trending Now

Ιωάννινα: Κουταβάκι σφαδάζει από τους πόνους έπειτα από βασανισμό (εικόνες, video)

Το χτύπησαν αλύπητα κι όταν νόμιζαν ότι πέθανε το πέταξαν σε κάδο κι από πάνω έριξαν μπάζα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένα video που κυριολεκτικά ραγίζει καρδιές ανέβασε στο Facebook ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Συλλόγου, το κουταβάκι έζησε την απόλυτη φρίκη σε ανθρώπινα χέρια στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων.

Οι κτηνίατροι του Συλλόγου διέγνωσαν πως με κλωτσιές αλλά και κάποιο αντικείμενο χτυπούσαν το κουταβάκι στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα μέχρι να το σκοτώσουν. Το μικρό αρσενικό σκυλάκι λιποθύμησε από τους πόνους και το ξύλο, κάνοντας τον βασανιστή του να πιστεύει πως το έχει σκοτώσει. Μετά το πέταξε μέσα σε κάδο σκουπιδιών ρίχνοντας μπάζα από πάνω για να μη το δουν.

Ο μικρός Lucky (σ.σ. οι υπεύθυνοι του Συλλόγου τον ονόμασαν έτσι επειδή στάθηκε τυχερός κι επέζησε παρά τα βασανιστήρια) συνήλθε κάποια στιγμή κι άρχισε να σπαράζει από τους πόνους προσπαθώντας να επιβιώσει κάτω από τα μπάζα που του πέταξαν. Το κλάμα του άκουσαν η Μαρία και ο Λάμπρος που ειδοποίησαν τον Σύλλογο.

Το κορμάκι του και το κεφάλι του είναι παντού με κακώσεις, ο πόνος που νιώθει είναι αβάσταχτος και οι γιατροί του Συλλόγου μαζί με εθελοντές προσπαθούν να το κρατήσουν στη ζωή.

Μάλιστα, ο Σύλλογος ανεβάζει και φωτογραφίες από την καθημερινή του πρόοδο.

LUCKY!

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα κουταβάκι απο ανθρώπινα χέρια στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων. Οι κτηνίατροι μας διέγνωσαν πως με αντικείμενο και κλωτσιές τον χτυπούσαν στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα μέχρι να τον σκοτώσουν. Ο μικρός λιποθύμησε απο τους πόνους και το ξύλο κάνοντας τον βασανιστή του να πιστεύει πως τον έχει σκοτώσει. Μετά τον πέταξε μέσα σε κάδο σκουπιδιών ρίχνοντας μπάζα απο πάνω για να μη τον δούνε. Ο Lucky συνήρθε κάποια στιγμή και άρχισε να σπαράζει απο τους πόνους προσπαθώντας να επιβιώσει κάτω απο τα μπάζα που του πέταξαν. Το κλάμα του άκουσαν η Μαρία και ο Λάμπρος που μας ειδοποίησαν.Το κορμάκι του και το κεφάλι του είναι παντού με κακώσεις, ο πόνος που νιώθει αβάσταχτος και προσπαθούμε να τον κρατήσουμε στη ζωή. Ο μικρός είναι μαχητής και έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης που μας κάνουν να ελπίζουμε πως ίσως όλα θα πάνε έτσι όπως τα θέλουμε.

Posted by Animal Action Ioannina Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων on Monday, March 21, 2016

image

image

image

image

image