Trending Now

Γνωρίστε την Πρώτη Πράσινη Κυρία των ΗΠΑ (video, εικόνες)

Εδώ και 15 χρόνια κανένα άλλο χρώμα δεν την κάνει ευτυχισμένη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το πράσινο είναι το χρώμα της Ιρλανδίας και του προστάτη της, Αγίου Πατρικίου. Η Νέα Υόρκη και κυρίως η Βοστώνη, όπου οι κοινότητες των Ιρλανδών είναι μεγάλες, γίνονται καταπράσινες στις 17 Μαρτίου, την ημέρα της γιορτής του Αγίου Πατρικίου. Ωστόσο, υπάρχει μια εκκεντρική εξαίρεση που ακούει στο όνομα Ελίζαμπεθ Σουίτχαρτ και που δεν περιμένει τον Άγιο Πατρίκιο για να βάλει το πράσινο στη ζωή της. Η Ελίζαμπεθ που κυκλοφορεί πάντα χαμογελαστή στους δρόμους του Μπρούκλιν είναι γνωστή ως η «Πράσινη Κυρία» της Νέας Υόρκης.

It's always St. Patty's Day for this lady

It's a tradition to wear green on St. Patrick's Day, but this woman takes it to a whole new level: "I see myself in the future as the green lady."

Posted by New York Post on Thursday, 17 March 2016

Μια καλλιτέχνης που λάτρευε ανέκαθεν τα χρώματα, αλλά τελικά επέλεξε να τα βλέπει όλα πράσινα σε αυτή τη ζωή. Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα έβαψε τα μαλλιά της πράσινα και στη συνέχεια, όπως λέει, εθίστηκε στο χρώμα.

image

"So do you do a different color every day?""No, I used to go through different stages. But then I found that I was happiest when I was green, so I've been green for 15 years."

Posted by Humans of New York on Sunday, 11 December 2011