Trending Now

Ο εκ γενετής τυφλός σκύλος που μοιάζει μονίμως χαμογελαστός (video, εικόνες)

Ο Σμάιλι έχει το χάρισμα να εμπνέει αισιοδοξία σε άτομα τρίτης ηλικίας και σε παιδιά με κινητικά προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123663-277251.jpg

Ο Σμάιλι, ένα γκλόντεν ριτρίβερ, 12 ετών, μοιάζει μονίμως χαμογελαστός και αυτό τον κάνει το πιο αγαπησιάρικο ζωντανό σε μια μικρή κοινότητα του Στόβιλ στο Οντάριο του Καναδά.

image

Είναι 13 ετών και εκ γενετής τυφλός. Σώθηκε όταν ήταν κουτάβι από ένα παράνομο εκτροφείο σκύλων στο οποίο τα ζώα υπέφεραν διάφορα βασανιστήρια. Η σωτήρας του, Τζοάν Τζορτζ, τον πήρε στο σπίτι της το 2004 αδιαφορώντας για τα αναρίθμητα προβλήματα συμπεριφοράς του Σμάιλι λόγω έλλειψης όρασης αλλά και των όσων είχε ζήσει στο εκτροφείο.

The Smiley-wall has begun!!!

Posted by Smiley on Sunday, 6 March 2016

Ο Σμάιλι έμαθε να ανταποκρίνεται στις εντολές του ιδιοκτήτη του από τον Τάιλερ, ένα κωφό σκύλο ράτσας Great Dane. Πλέον είναι ένας θεραπευτικός σκύλος συνοδείας με «πτυχίο» και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε άτομα τρίτης ηλικίας και παιδάκια με κινητικά προβλήματα.

Meet Smiley, a therapy dog who was born without eyes. More smiles here: https://www.instagram.com/smileytheblindtherapydog/

Posted by BuzzFeed Animals on Tuesday, 15 March 2016

«Έχει ένα χάρισμα. Όσοι παίζουν με τον Σμάιλι λένε ότι αισθάνονται άλλοι άνθρωποι. Έχει μια δύναμη και εμπνέει αισιοδοξία», δήλωσε η ιδιοκτήτριά του στην Huffington Post. Ο Σμάιλι καθημερινά επισκέπτεται βιβλιοθήκες και σχολικές αίθουσες για να κάνει συντροφιά σε παιδιά με αναπηρία.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Joanne George (@smileytheblindtherapydog) στις Μάρ 17, 2016, 12:26μμ PDT

Hugs. Hard to say goodbye.

Posted by Smiley on Friday, 11 March 2016

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.