Trending Now

Έγινε viral ο αρουραίος «γίγας» του Λονδίνου (εικόνες)

Ζυγίζει 11 κιλά, αλλά το Twitter αμφισβητεί την ανακάλυψη του περήφανου Βρετανού μηχανικού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βρετανός μηχανικός ανακάλυψε έναν τεράστιο αρουραίο πίσω από έναν θάμνο, κοντά σε μια παιδική χαρά στο ανατολικό Λονδίνο.

Η απίστευτη φωτογραφία με τον Βρετανό μηχανικό να ποζάρει περήφανος και χαμογελαστός με το τρωκτικό του κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο αρουραίος, μήκους 1,20 μέτρων και βάρους 11 κιλών, βρέθηκε νεκρός στο Χάκνεϊ, συνοικία του ανατολικού Λονδίνου.

image

Στη φωτογραφία που τράβηξε ο μηχανικός Τόνι Σμιθ, φαίνεται ο ίδιος να κρατάει το πελώριο τρωκτικό με μια μεγάλη τσιμπίδα. Ο Σμιθ, o οποίος εργάζεται σε μια εταιρεία εγκατάστασης φυσικού αερίου, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ανακάλυψε τον τεράστιο αρουραίο πίσω έναν θάμνο, κοντά σε μια παιδική χαρά. «Ήταν ο μεγαλύτερος αρουραίος που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Έχω μια γάτα και ένα σκυλί Τζακ Ράσελ, αλλά το συγκεκριμένο τρωκτικό ήταν πιο ογκώδες και από τα δύο ζώα μου μαζί. Πριν το πετάξουμε, σκεφτήκαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία για να το θυμόμαστε», είπε ο 46χρονος στην Daily Mail.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα με τα τρωκτικά στη συγκεκριμένη περιοχή του Λονδίνου είναι αρκετά σοβαρό, με τους αρουραίους να λαμβάνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις χάρη στα υπολείμματα φαστφούντ που βρίσκουν στους κάδους, πολλοί από τους οποίους είναι ανοιχτοί.

Αρκετοί χρήστες στο Twitter και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμφισβητούν την ανακάλυψη του κ. Σμιθ. Ανάμεσα σε αυτούς που τρολάρουν με τον γίγαντα αρουραίο ήταν το Δημοτικό Συμβούλιο του Χάκνεϊ.

Ο δήμος χρησιμοποιεί δηλητήρια διαφόρων ειδών στις φωλιές τους, όμως τα μεγάλα τρωκτικά έχουν αποκτήσει... ανοσία και δεν παθαίνουν τίποτα, αναφέρει η Daily Mail.