Trending Now

Τέρενς Κουίκ κι Έλλη Στάη ξανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ (video)

Για τα 50 χρόνια τηλεόρασης στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
121741-272767.jpg

Ξανά στη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων κάθισαν ο Τέρενς Κουίκ και η Έλλη Στάη στο πλαίσιο της επετείου των 50 ετών τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Αν και οι δυο τους έχουν συνυπάρξει δίπλα-δίπλα στην παρουσίαση του δελτίου της δημόσιας τηλεόρασης, αυτή τη φορά πέρασαν την πόρτα του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής με μία ημέρα καθυστέρηση.

Συγκεκριμένα, μετά την εμφάνιση-έκπληξη της Λιάνας Κανέλλη την Τρίτη, η οποία συνοδεύτηκε και από το ευτράπελο της εισβολής αναρχικών στο στούντιο, σειρά πήραν την Τετάρτη ο Τέρενς Κουίκ και την Πέμπτη η Έλλη Στάη.

Και οι δύο άνοιξαν το δελτίο, δίνοντας πάσα για το πρώτο βίντεο.

Ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος πέρασε το κατώφλι της ΕΡΤ για πρώτη φορά το 1974 όπου και παρέμεινε έως το 1989, εξομολογήθηκε πως ήταν η πρώτη φορά που δεν είχε τρακ και ταχυπαλμία πριν από το πρώτο «ΟΝ». Όσο για τη στιγμή που θυμάται πιο έντονα από όλες στην ΕΡΤ ήταν όταν είχε εκφωνήσει την είδηση της σύλληψης του Λεχ Βαλέσα. 

Η Έλλη Στάη «πρωτοσυναντήθηκε» με τη δημόσια τηλεόραση το 1982, ενώ όπως είναι φυσικό η στιγμή που έχει χαραχτεί πιο έντονα στη μνήμη της από την εκεί διαδρομή της ήταν το τελευταίο δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε λίγο πριν πέσει το «μαύρο» στην ΕΡΤ, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει κι ερωτήσεις στον κεντρικό παρουσιαστή Πάνο Χαρίτο για το πώς νιώθει για τον νέο του ρόλο στο στούντιο, καθώς εκείνος ήταν για χρόνια πολεμικός ανταποκριτής. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.