Trending Now

Σκυλίτσα κλαίει πάνω από τα νεκρά κουτάβια της (εικόνες)

Βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στην άκρη του δρόμου με τα «παιδιά της» σε μια σακούλα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένα θηλυκό σκυλί, ράτσας κόκερ σπάνιελ, βρέθηκε παρατημένο στην άκρη του δρόμου με «δάκρυα στα μάτια» και το κεφάλι του ακουμπισμένο πάνω σε μια σακούλα που μέσα έκρυβε τα νεκρά κουτάβια της.

Η 58χρονος Πολ Σκίνερ, δημοτικός σύμβουλος, ανακάλυψε το εγκαταλελειμμένο ζώο την Κυριακή ενώ έκανε ποδήλατο. Έβγαλε φωτογραφία τη σπαραχτική σκυλίτσα πάνω από τα νεκρά κουτάβιά της, τα οποία αρνούταν να αποχωριστεί και συνεχίζει να γλείφει τη σακούλα. «Ήταν μια σκηνή που σου ράγιζε την καρδιά. Στεκόταν εκεί, ήσυχη, με δάκρυα στα μάτια και το κεφάλι της πάνω στη σακούλα, που μέσα είχε τέσσερα νεκρά κουτάβια» διηγείται ο Βρετανός στην Daily Mail.

image

Ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής του Λινκονσάιρ ειδοποίησε την αστυνομία, την υπηρεσία διάσωσης ζώων και ένα τοπικό καταφύγιο ζώων και τους παρακάλεσε να σώσουν το παρατημένο κόκερ σπάνιελ. «Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος μπορεί να είναι τόσο απάνθρωπος ώστε να φτάσει στο σημείο να κάνει κάτι τέτοιο» είπε ο Πολ Σκίνερ.

image

Ο υπεύθυνος του τοπικού κυνοκομείου Φεν Μπανκ προσπάθησε να σώσει τα κουτάβια, καθώς όπως λέει πολλές φορές δίνουν την εντύπωση πως πέθαναν αλλά αν ζεσταθούν λιγάκι ενδέχεται να την γλιτώσουν. Τελικά, όμως, δεν τα κατάφερε. Εκτιμά ότι η σκυλίτσα τα είχε γεννήσει λίγες μόλις ώρες πριν την βρουν δίπλα στο δρόμο και πως όταν την παράτησαν μάλλον ήταν ακόμα ζωντανά αλλά πέθαναν από το κρύο.