Trending Now

Έχει MBA και μια καριέρα στο μάρκετινγκ: Τα παράτησε όλα για να γίνει πορνοστάρ (εικόνες)

Όταν την ρωτούν «γιατί;» απαντά: «Είναι καριέρα που πάντα ήθελα να κάνω»

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Είχε όλα τα φόντα για να γίνει κάποτε ένα «golden girl»: ΜΒΑ στο ψηφιακό marketing και πολλά υποσχόμενη θέση σε πολυεθνική εταιρεία. Όμως, εκείνη τα παράτησε όλα για να γίνει πορνοστάρ.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο αμερικανικό Cosmopolitan εξηγεί τους λόγους που το έκανε και δίνει την αφοπλιστική απάντηση: «Επειδή είναι η καριέρα που πάντα ήθελα να κάνω».

Η 26χρονη Νεοϋορκέζα Alix Lynx εξομολογείται: «Το πορνό είναι κάτι που ήθελα να κάνω από τότε που ήμουν έφηβη… Κάποιοι από τους φίλους μου το ήξεραν. Όταν ήμουν στην εφηβεία, είδα τυχαία Playboy περιοδικά στο σπίτι ενός φίλου. Τότε, είπα "Ουάου! Αυτά τα κορίτσια είναι πανέμορφα". Ήθελα να γίνω σαν κι αυτές».

Ωστόσο, η Alix «έθαψε» για χρόνια τα όνειρά της, καθώς η οικογένειά της τη μεγάλωσε με στόχο τις σπουδές. Ο πατέρας της είναι πολιτικός μηχανικός και η μητέρα της έχει PhD.

Η ίδια αναφέρει πως κατάλαβε με τι ήθελε να ασχοληθεί, όταν παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη βιομηχανία του πορνό. «Βέβαια, όταν είσαι 16, δεν λες από 'δω κι από 'κει ότι θέλεις να κάνεις πορνό, έτσι σκέφτηκα να μην το πω σε κανέναν» λέει. Ωστόσο, όταν το πρώτο της αγόρι, ένας συμμαθητής της, τη ρώτησε αν της άρεσε μια αφίσα στο δωμάτιο του στην οποία πόζαρε μια πορνοστάρ, εκείνη παραδέχθηκε ότι η βιομηχανία είναι «cool» και αναρωτήθηκε πώς θα ήταν να κάνεις σεξ μπροστά σε κάμερα, αλλά σχεδόν αμέσως εκείνη ισχυρίστηκε ότι «απλώς τα έλεγε για να τα πει», επειδή το αγόρι της την απείλησε πως θα τη χωρίσει αν εκείνη συμμετείχε σε πορνό.

Όταν αποφοίτησε από το λύκειο, η Alix έπεσε με τα μούτρα στις σπουδές, αν και δεν ήταν ακόμα σίγουρη για το τι ήθελε να κάνει στη ζωή της. Στα 21 της, με το πτυχίο στο χέρι, πάλι βρέθηκε αναποφάσιστη για το επαγγελματικό της μέλλον. Τότε, η μητέρα της, την ενθάρρυνε να κάνει μεταπτυχιακό. Έτσι εκείνη επέλεξε να κάνει MBA στο ψηφιακό marketing.

Μετά τις σπουδές της, βρήκε δουλειά ως social media manager σε μια εταιρεία ρούχων αλλά εκείνη δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή της. Και αυτό το κατάλαβε, όταν η εταιρεία αναγκάστηκε να κάνει μειώσεις, όταν μειώθηκαν και τα έσοδα. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, εκείνης της αγχωτικής για την ίδια περίοδο, η Alix θυμάται πως ένας φίλος της εξομολογήθηκε πως ο ίδιος είχε εθιστεί στο να μπαίνει σε webcam sites κρυφά από τη φίλη του. Τότε, της επανήλθε η ιδέα της… άλλης καριέρας.

Αφού έκανε μια έρευνα αγοράς, η Alix έμαθε ότι αυτά τα sites είχαν σκοπό περισσότερο να κρατούν «παρέα» στους πελάτες παρά το σεξ αυτό καθεαυτό. Έτσι, γράφτηκε σε ένα από αυτά. «Δεν είχα ιδέα τι να περιμένω. Όταν είσαι νέο κορίτσι, (στα webcam sites) σου βάζουν ετικέτα με απαλό κίτρινο χρώμα. Τα μέλη λατρεύουν τα νέα κορίτσια επειδή είναι “φρέσκο κρέας”, έτσι μου έστελναν μαζικά όταν ήμουν συνδεδεμένη» θυμάται και τονίζει ότι τότε περισσότερο φλέρταρε κι έκανε chat, ενώ σπανίως έδειχνε το στήθος της. Κι όταν το έκανε αυτό δεν έδειχνε το πρόσωπό της στην κάμερα.

Όταν έφτασε να βγάζει 400 δολάρια μέσα σε τρεις ώρες, ενώ στην πρωινή της δουλειά έβγαζε 900 δολάρια την εβδομάδα, αναρωτήθηκε γιατί να κρατήσει την εργασία γραφείου. Τότε, όμως, σκέφτηκε «Δεν πήγα στο πανεπιστήμιο για να γίνω κορίτσι των webcam sites» και κράτησε και την «κανονική» της δουλειά.

Ωστόσο, όταν τελικά το πήρε απόφαση να παρατήσει τη δουλειά γραφείου, η ίδια θυμάται ότι ένιωσε ένα «τρελό συναίσθημα έκστασης». Έτσι, για ένα χρόνο ασχολήθηκε αποκλειστικά με τα webcam sites και στα 25 της, έπειτα από μια σειρά θανάτων στην οικογένειά της, συνειδητοποίησε ότι στη ζωή πρέπει να κάνεις αυτά που θέλεις. Τότε, μετακόμισε στην Καλιφόρνια και βρήκε έναν ατζέντη κι έτσι ξεκίνησε τη νέα της καριέρα.

Στην αρχή όλα έγιναν κρυφά από την οικογένειά της, η οποία ανακάλυψε τη στροφή στην καριέρα της Alix, όταν κάποιοι φίλοι της στο Facebook της πόσταραν ένα βίντεο της. Μάλιστα, στη συνέντευξή της τονίζει ότι η οικογένειά της, αν και δεν εγκρίνει την επιλογή της, την στηρίζει.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image