Trending Now

Galaxy S7: Αυτό είναι το νέο κορυφαίο smartphone της Samsung (video)

Εντυπωσιακή παρουσίαση VR στο MWC της Βαρκελώνης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με τα σετ εικονικής πραγματικότητας (VR) στο κεφάλι τους, εκαντοντάδες δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον πλανήτη  γνώρισαν το smartphone-ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S7. 

H Samsung είθισται να κάνει εντυπωσιακές παρουσιάσεις των νέων της προϊόντων και σίγουρα η VR παρουσίαση στο MWC της Βαρκελώνης τράβηξε την προσοχή των ΜΜΕ. 

Το νέο κινητό της Samsung −σύμφωνα με την εταιρεία− έχει κατά 30% ταχύτερο επεξεργαστή από το S6, ο επεξεργαστής γραφικών είναι 60% πιο γρήγορος ενώ η μνήμη (RAM) φθάνει πλέον τα 4 GB − από 3 στο S6. 

image

Υπάρχουν δύο εκδοχές −όπως και στο S6− Galaxy S7 και S7 edge. Στο πρώτο η οθόνη είναι 5,1 ίντσες (στα 577 ppi) και στο edge 5,5 ίντσες (534 ppi).

Πολλά λέγονται για την κάμερα που κατέβηκε στα 12 MP, αλλά πλέον όλα τα pixel στον αισθητήρα εικόνας διαθέτουν δύο φωτοδιόδους αντί μίας, κάτι που σημαίνει ότι ο αισθητήρας Dual Pixel Sensor ποιότητας DSLR μπορεί να εστιάσει με μεγάλη ταχύτητα και ακρίβεια. 

image

image

Φυσικά η φόρτιση είναι ασύρματη και χρειάζεται 90 με 100 λεπτά για την πλήρη φόρτιση. Είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη και μπορεί να δεχθεί miniSD 200 GB που ανεβάζει τη χωρητικότητα από τα 32 στα 232 GB. Λειτουργικό έχει το Android 6.0 (Marshmallow).