Trending Now

Η ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή απέρριψε τον Μαρξ στα 15 της

«Είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Έθνος» έδωσε η Έλλη Παπαγγελή, στέλεχος της ΟΝΝΕΔ που με κάποιες δηλώσεις της έχει τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Προσφάτως υπερασπίστηκε τον υπάλληλο εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που αναίτια προσπάθησε να τον διώξει από βαγόνι του Ηλεκτρικού. «Δεν νιώθω ακροδεξιά», είπε η Έλλη Παπαγγελή σχολιάζοντας την ανάρτησή της ο Facebook, για το ρατσιστικό συμβάν στον ΗΣΑΠ.

Δεν νιώθει, όμως, ούτε κομμουνίστρια για όπως είπε: «Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό γιατί διάβασα το "Κεφάλαιο" του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το "Φωτιά και Τσεκούρι" του Ευ. Αβέρωφ».

Στη συνέχεια είπε ανήκει στη λαϊκή Δεξιά και «πιστεύω ότι η χώρα μπορεί να αντέξει μόνο ένα ποσοστό λαθρομεταναστών. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες». Σε ερώτηση τι σκέφτεται όταν ανεβάζει ακραίες αναρτήσεις, η κ Παπαγγελή δήλωσε «Δεν έχω τίποτα στο μυαλό μου. Είμαι ανήσυχο μυαλό και μπορώ να συζητήσω από το Ασφαλιστικό και το ποδόσφαιρο μέχρι τη μόδα και το lifestyle».

Τα ανακλαστικά του Facebook στη νέα δήλωση της ΟΝΕΔίτισσας ήταν άμεσα:

ΣΚΡΑ-punk αποκλειστικό.

Δημοσιεύτηκε από ΣΚΡΑ-punk στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Αντώνης Αναστασόπουλος

Δημοσιεύτηκε από Panos Zacharis στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016