Trending Now

Το μυστικό του καλού σεξ δεν κρύβεται στα σέξι εσώρουχα

Αλλά σε ένα «Σ' αγαπώ» κατά τη διάρκεια της πράξης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το να πεις τη φράση «σ' αγαπώ» κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης θεωρείται βάσει έρευνας εγγύηση ικανοποίησης και ολοκλήρωσης. Σύμφωνα με την έρευνα του αμερικανικού πανεπιστημίου Τσάπμαν το «σ' αγαπώ» είναι πολύ πιο ερεθιστικό από τα σέξι εσώρουχα ή τα προκαταρκτικά.

Το 75% των ερωτηθέντων αντρών δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ερωτική πράξη επειδή η σύντροφός τους είπε το «σ' αγαπώ», ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των γυναικών αγγίζει το 74%. Η έρευνα, από τις μεγαλύτερες του είδους, έγινε διαδικτυακά σε δείγμα δεκάδων χιλιάδων ερωτηθέντων αντρών και γυναικών. Ειδικότερα, οι ερευνητές του Τσάπμαν ανέλυσαν τις απαντήσεις 39.000 παντρεμένων αντρών και γυναικών αλλά και ζευγαριών που συμβιώνουν εκτός γάμου για τουλάχιστον τρία χρόνια. Ο μέσος όρος ηλικίας για τις γυναίκες ήταν τα 40 έτη και για τους άντρες τα 46. Το βασικό πόρισμα της έρευνας είναι ότι όσο περισσότερο το ζευγάρι επικοινωνεί κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανοποίηση. Εκτός από το «σ' αγαπώ» βοηθάει ο έπαινος για το ό,τιδήποτε και το να λέει κανείς τι ακριβώς τον ευχαριστεί στο σεξ.

Η έρευνα διαπιστώνει επίσης ότι τα περισσότερα έγγαμα ζευγάρια σταματούν να κάνουν σεξ μετά τα πρώτα χρόνια του βίου τους και ότι το «δουλεύουν» για να ξαναγίνει μια από τις προτεραιότητες της σχέσης τους. Το 83% των ερωτηθέντων είπε ότι μετά τους πρώτους έξι μήνες καλού σεξ αρχίζουν τα διαλείμματα.

image