Trending Now

Αυτή η διαφήμιση φέρνει κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο (video)

Μετρ της συγκίνησης το πολυκατάστημα John Lewis μας ταξιδεύει φέτος στο Διάστημα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι Βρετανοί περιμένουν με αγωνία κάθε χρόνο αυτή τη διαφήμιση. Είναι το σποτ που σηματοδοτεί και επισήμως την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της καλύτερης εποχής για να περιπλανηθεί κανείς στους εμπορικούς δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας. Το πολυκατάστημα John Lewis πιάνει όσο κανένα άλλο στις βιτρίνες του το πνεύμα των Χριστουγέννων, ενώ οι διαφημίσεις του καταφέρνουν πάντα να συγκινούν το κοινό. Φέτος η διαφήμιση μάς ταξιδεύει στο Διάστημα και η παραγωγή της κόστισε ένα εκατομμύριο λίρες.

«Ο Άνθρωπος στο Φεγγάρι» είναι η ιστορία της μικρής Lily, η οποία περνάει τις ώρες της παρατηρώντας με το τηλεσκόπιο τα αστέρια. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα θα εντοπίσει έναν παππού που ζει ολομόναχος στο φεγγάρι. Θα προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί του χαιρετώντας τον από μακριά και με τις σαΐτες της, οι οποίες όμως δεν μπορούν να φτάσουν μέχρι το φεγγάρι.

image

Την ημέρα όμως των Χριστουγέννων ένα πακέτο δεμένο σε μπαλόνια με ήλιο ταξιδεύει από τη Γη μέχρι το μακρινό φεγγάρι και φτάνει στα χέρια του μοναχικού παππού. Είναι το δώρο της Lily: ένα τηλεσκόπιο για να βλέπει τη Γη και τη μικρή φίλη του. Δάκρυα χαράς και merry Christmas.

image