Trending Now

Διαγωνιζόμενη σπάει τη μύτη της χορεύοντας σε talent show (εικόνες, video)

Χτύπησε καταλάθος το πρόσωπό της στο πάτωμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111774-221483.jpg

Σοκ έπαθαν οι κριτές και οι θεατές του ρωσικού talent show όταν μια από τις διαγωνιζόμενες που χόρευε ζωντανά στη σκηνή έσπασε τη μύτη της σε μια λάθος κίνηση.

Η 23χρονη Εκατερίνα Κοντράσινα προσπαθούσε να μαγέψει τους κριτές με τις εντυπωσιακές χορευτικές της ικανότητες όταν συνέβη το ατύχημα.

Πραγματοποιώντας ένα έντονο χορευτικό για την οντισιόν και τη στιγμή που κάνει σπαγκάτ, η άτυχη 23χρονη δεν υπολογίζει σωστά το χώρο της και με μια απότομη κίνηση χτυπάει το πρόσωπό της στο πάτωμα με αποτέλεσμα να σπάσει τη μύτη της.

image

Η Εκατερίνα, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως γυμνάστρια, μοντέλο, χορεύτρια και δασκάλα yoga στο λογαριασμό της στο Instagram, παρά το σπάσιμο της μύτης ολοκλήρωσε το χορευτικό της και έπειτα έτρεξε στα backstage για να την περιθάλψουν. Η 23χρονη διαγωνιζόμενη δεν στάθηκε καν να ακούσει την βαθμολογία των κριτών αφού η μύτη της αιμορραγούσε έντονα.

Στα παρασκήνια η ομάδα παραγωγής και οι παρουσιαστές τη βοήθησαν να σταματήσει την αιμορραγία και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Λίγο πριν φύγει από το στούντιο, η Εκατερίνα παραδέχτηκε στους παρουσιαστές ότι μάλλον έσπασε τη μύτη της. Τελικά, η ίδια λίγο αργότερα δήλωσε ότι ευτυχώς οι γιατροί της είπαν πως δεν θα χρειαστεί πλαστική μύτης.

«Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες θα σηκωθείς» δήλωσε η Εκατερίνα και εξήγησε ότι ήλπιζε να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 3 εκ. ρουβλιών για να ανοίξει μια σχολή χορού στην πόλη της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.