Trending Now

O μουσάτος πεζοναύτης που έγινε γυναίκα (video, εικόνες)

«Πριν αλλάξω δεν άντεχα τον εαυτό μου, τώρα είμαι χαρούμενη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111489-221035.jpg

Ένας πρώην πεζοναύτης του αμερικανικού στρατού αποφάσισε να αλλάξει φύλο και μιλάει για την μετάβαση. Ο Μάθιου υπηρέτησε σε ένα σκληροτράχηλο τομέα του στρατού και εν τέλει αποφάσισε να γίνει αυτό που, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ήταν πάντα: γυναίκα. Το 2012 ξεκίνησε τη διαδικασία της μετάβασης παίρνοντας γυναίκειες ορμόνες , μετά έκανε και την εγχείρηση και υιοθέτησε έναν συνολικά πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

image

image

«Υπάρχουν πολλά που λείπουν» λέει για την ζωή της μετά την αλλαγή, «έχασε πολλούς φίλους αλλά έχω κάνει αρκετούς νέους φίλους». Προσπαθούσα να ακολουθήσω το αμερικανικό όνειρο – oύτε που ξέρω αυτόν που κοιτάω σε παλιές φωτογραφίες μου, ήταν τόσο θλιβερά».

image

«Είμαι πλέον πολύ πιο χαρούμενη, δεν έχω πρόβλημα με αυτό που είμαι. Σίγουρα είμαι αγοροκόριτσο αλλά δεν πειράζει. Πριν δεν άντεχα με τον εαυτό μου, δεν αλληλεπιδρούσα με τους ανθρώπους», λέει η Σόνα και συνεχίζει μιλώντας για την 5χρονη κόρη της: «Η σχέση μας είναι υπέροχη. Με έχει στο μυαλό της μόνο ως γυναίκα και μοιάζουμε πολύ, λατρεύει να βρίσκεται δίπλα μου».

 

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.