Trending Now

Άνδρες αναγκάζουν παιδάκι να καπνίσει και να πιει μπίρα

Διαδικτυακή εκστρατεία για να βρεθούν οι πρωταγωνιστές του βίντεο-σοκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111317-220693.jpg

Έντονη οργή και αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στο οποίο ένα μικρό αγοράκι αναγκάζεται από δύο άνδρες να καπνίσει τσιγάρο και να πιει μπίρα.

«Αυτό σημαίνει να είσαι πραγματικός άνδρας» ακούγεται να λέει ένας από τους πρωταγωνιστές στο επίμαχο βίντεο, την ώρα που βάζει ένα τσιγάρο στο στόμα του μικρού παιδιού.

image

Η κίνηση φαίνεται πως επαναλήφθηκε αρκετές φορές, ενώ το παιδί δείχνει να είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένο με το κάπνισμα. Παράλληλα, ο άντρας που φαίνεται να είναι ο πατέρας του παιδιού, ενθαρρύνει το μικρό αγοράκι να καταναλώσει μπίρα.

Το περιστατικό που έχει λάβει χώρα σε καφέ της Ισπανίας, έχει κινητοποιήσει τόσο τις αρχές που αναζητούν τους δύο άνδρες, που φέρονται να είναι Ρουμανικής καταγωγής, όσο και τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι έχουν ξεκινήσει το δικό τους αγώνα για να αποκαλυφτεί η ταυτότητά τους.

Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύθηκε στο Facebook από κάποιον άλλο Ρουμάνο, ο οποίος φαίνεται πως ζήτησε να τον βοηθήσουν, ώστε να ταυτοποιηθούν οι άντρες που προβάλλονται.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.