Trending Now

«Αν δεις κάτι, πες κάτι»: Το σποτ της Κομισιόν για το trafficking (video)

«Μην μένεις αμέτοχος - Σπάσε την αλυσίδα»!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111296-220671.jpg

Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ηµέρα κατά της Εµπορίας Ανθρώπων διοργανώνεται στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2015 το Φεστιβάλ «Break the Chain» στην Τεχνόπολη του Δήµου Αθηναίων.

Στο πλαίσιο λοιπόν, της καμπάνιας «Break the Chain» η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα έδωσε στη δημοσιότητα ένα ανατριχιαστικό σποτ με το οποίο επιχειρείται η αφύπνιση του μέσου πολίτη για την εμπορία λευκής σαρκός.

Στο βίντεο, ο κάθε ένας από μας καλείται αν δει κάτι, να το πει, να σπάσει την αλυσίδα και να μην μείνει αμέτοχος και να καλέσει στο 1109.

Η καμπάνια «Break the Chain» αποτελεί πρωτοβουλία του Εθνικού εισηγητή για τα ζητήματα Trafficking του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και υλοποιείται σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα.

 

Μην μένεις αμέτοχος - Σπάσε την αλυσίδα! Η καμπάνια #BreaktheChain αποτελεί μια πρωτοβουλία του Εθνικού εισηγητή για τα ζητήματα #Trafficking του Greek Ministry of Foreign Affairs | Η Ελλάδα στον Κόσμο και υλοποιείται σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Technopolis City of Athens με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα.Με αφορµή την Πανευρωπαϊκή Ηµέρα κατά της Εµπορίας Ανθρώπων διοργανώνεται στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2015 το Φεστιβάλ "Break the Chain" στην Τεχνόπολη του Δήµου Αθηναίων. http://www.breakthechain.gr/

Posted by Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα on Thursday, October 15, 2015

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.