Trending Now

Ακτιβίστρια φώναξε στον Τσίπρα μέσα στη Βουλή: Ξεφτιλίσατε τη Δημοκρατία (εικόνες)

«Ο ελληνικός λαός είπε όχι»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Από ένταση συνοδεύτηκε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου «Μέτρα για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων».

Συγκεκριμένα, μια ακτιβίστρια που κατάφερε να πάρει διαπίστευση για να παρακολουθήσει τη συζήτηση από τα θεωρεία της Βουλής, σηκώθηκε όρθια ανέμιζε μια λευκή μπλούζα στην οποία είχε γράψει: «Ξεφτιλίσατε τη δημοκρατία» και φώναζε: «Ο ελληνικός λαός, ψήφισε ΟΧΙ».

Η γυναίκα σηκώθηκε όρθια όταν ο κ. Τσίπρας έλεγε τη φράση: «Εμείς δώσαμε μια επτάμηνη μάχη στην διαπραγμάτευση και φτάσαμε στα άκρα. Και πήραμε πολλά σε όφελος του ελληνικού λαού. Πήραμε μια δύσκολη απόφαση, ήταν μια απόφαση συμβιβασμού. Δεν κοροϊδέψαμε κανέναν. Ο λαός ήξερε πριν τις εκλογές και όχι μετά την Συμφωνία και πήρε την απόφαση ποιος θα την διαχειριστεί. Ο λαός αποφάσισε…».

Μάλιστα, όταν ο πρωθυπουργός είδε πως μια αστυνομικός απομάκρυνες τη γυναίκα με ένα χαμόγελο είπε: «Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα… και αυτά…».

image

image

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές