Trending Now

10πλασιάστηκαν οι Έλληνες που θέλησαν να κάνουν αυξητική πέους τον τελευταίο μήνα

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
107616-213421.jpg

Θεαματική αύξηση παρουσίασε τον τελευταίο μήνα η ζήτηση για αυξητική πέους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, οι Έλληνες που θέλησαν μέσα στον τελευταίο μήνα να υποβληθούν σε φαλλοπλαστική ήταν δεκαπλάσιοι σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες και έτη.

Μάλιστα, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι στην πλειοψηφία τους είναι απολύτως υγιείς και νέοι σε ηλικία.

Έτσι, οι επιστήμονες εκτιμούν πως τα πιθανότερα αίτια που τους οδηγούν στο τραπέζι του χειρουργού είναι ψυχοκοινωνικά. Ως τέτοια ορίζονται η οικονομική και πολιτική ανασφάλεια των τελευταίων ετών που «έχουν κλονίσει την κυρίαρχη θέση του άνδρα/αρσενικού στο κοινωνικό μοντέλο, γεμίζοντάς τον με ανασφάλειες σε όλους τους τομείς» - επομένως και στον σεξουαλικό.

 Μία άλλη ψυχοκοινωνική εξήγηση, λένε, είναι ότι οι κοινωνικές εντάσεις, όπως οι επερχόμενες εκλογές, «αφυπνίζουν» την πρωτόγονη φύση του άνδρα και τον κάνουν να θέλει να είναι αυτός ο «νικητής», με κάθε μέσο και τρόπο - επομένως και στον σεξουαλικό τομέα. Η ορμή που κρύβουν και προκαλούν οι κοινωνικές εντάσεις, όπως π.χ. οι εκλογές, όπου η αναμέτρηση των αντιπάλων «ξυπνά» την πρωτόγονη φύση του άνδρα, κάνοντάς τον να θέλει να είναι αυτός ο νικητής, με κάθε μέσο και τρόπο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.