Trending Now

Αυτός ο άνδρας έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο; (εικόνες, video)

Δεν μπορεί να περπατήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
106763-211753.jpg

Ο 52χρονος Ρομπέρτο Εσκιβέλ Καμπρέρα από το Μεξικό διεκδικεί μια θέση στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, καθώς, όπως ισχυρίζεται, έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο.

Το μόριο του έχει μήκος 48,26 εκατοστά, αλλά ο ίδιος δεν δηλώνει υπερήφανος για το μέγεθός του, καθώς όπως λέει, το τόσο μακρύ του πέος τον καθιστά ανίκανο να κρατήσει μια δουλειά.

Ετσι, ο Καμπρέρα θέλησε να περάσει από τις απαραίτητες διαδικασίες για να λάβει μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Μάλιστα, προχώρησε και σε ακτινογραφία του μορίου του για να πιστοποιήσει την αλήθεια των λεγομένων του. Ωστόσο, οι γιατροί του είπαν πως ναι μεν, εμφανισιακά το πέος του αγγίζει τα 48,26 εκατοστά, αλλά στην ουσία το περισσότερο είναι δέρμα που… περισσεύει. Ετσι, κατ’ ουσίαν το μήκος του πέους του υπολογίζεται σε 15,24 εκατοστά, μέγεθος το οποίο απέχει κατά πολύ από το ρεκόρ.

«Κοιτάξτε το πού είναι. Φτάνει κάτω από τα γόνατά μου. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν μπορώ να δουλέψω και είμαι ανάπηρος, για αυτό θέλω οι Αρχές να με αναγνωρίσουν ως ανάπηρο και να μου παρέχουν στήριξη. Έπειτα, θέλω να με βάλουν και στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες» δηλώνει ο 52χρονος από την πλευρά του.

Σημειώνεται ότι ο κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο είναι ο America Johan Falcon με μόριο που αγγίζει τα 33,9852 εκατοστά.

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.