Trending Now

Ο «μπαμπάς της χρονιάς» δεν έχει πρόβλημα με την Άριελ (video)

Ούτε με τον γιο του που παίζει συνέχεια με τη μικρή γοργόνα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο κινηματογραφιστής Μίκι Γουίλις κέρδισε τον τίτλο του «μπαμπά της χρονιάς» χάρη σε μια ανάρτηση στο Facebook που έχει συγκινήσει εκατομμύρια χρήστες. Ο μπαμπάς από την Καλιφόρνια μοιράζεται στην κάμερα μια οικογενειακή στιγμή που έχει σχέση με το γιο του, τον κλασικό διαχωρισμό σε αγορίστικα-κοριτσίστικα παιχνίδια και τη γλυκιά κοκκινομάλλα μικρή γοργόνα Άριελ του Ντίσνεϊ.

image

Στα γενέθλιά του ο μικρός Αζάι πήρε δύο ίδια δώρα. Ο μπαμπάς και μικρός Αζάι πήγαν στο κατάστημα παιχνιδιών για να αλλάξουν το δώρο. Από όλα τα παιχνίδια ο Αζάι επέλεξε μια κούκλα, την Άριελ. «Πώς λοιπόν αισθάνεται ένας μπαμπάς όταν ο γιος του επιλέγει αυτό από το κατάστημα παιχνιδιών;», διερωτάται ο Γουίλις και με την αντίδρασή του κέρδισε τον τίτλο του μπαμπά της χρονιάς. Δείτε το βίντεο:

How would you feel if your son chose this??Jukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Mikki Willis on Friday, 21 August 2015

«Τα παιδιά μου είναι ελεύθερα να κάνουν τις επιλογές του», λέει ο «viral» μπαμπάς και απευθυνόμενος στα παιδιά του συμπληρώνει: «Υπόσχομαι ότι θα σας αγαπώ για πάντα και θα αποδέχομαι τις επιλογές στη ζωή όποιες κι αν είναι».

 

image