Trending Now

Ο «μπαμπάς της χρονιάς» δεν έχει πρόβλημα με την Άριελ (video)

Ούτε με τον γιο του που παίζει συνέχεια με τη μικρή γοργόνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
105968-210362.jpg

Ο κινηματογραφιστής Μίκι Γουίλις κέρδισε τον τίτλο του «μπαμπά της χρονιάς» χάρη σε μια ανάρτηση στο Facebook που έχει συγκινήσει εκατομμύρια χρήστες. Ο μπαμπάς από την Καλιφόρνια μοιράζεται στην κάμερα μια οικογενειακή στιγμή που έχει σχέση με το γιο του, τον κλασικό διαχωρισμό σε αγορίστικα-κοριτσίστικα παιχνίδια και τη γλυκιά κοκκινομάλλα μικρή γοργόνα Άριελ του Ντίσνεϊ.

image

Στα γενέθλιά του ο μικρός Αζάι πήρε δύο ίδια δώρα. Ο μπαμπάς και μικρός Αζάι πήγαν στο κατάστημα παιχνιδιών για να αλλάξουν το δώρο. Από όλα τα παιχνίδια ο Αζάι επέλεξε μια κούκλα, την Άριελ. «Πώς λοιπόν αισθάνεται ένας μπαμπάς όταν ο γιος του επιλέγει αυτό από το κατάστημα παιχνιδιών;», διερωτάται ο Γουίλις και με την αντίδρασή του κέρδισε τον τίτλο του μπαμπά της χρονιάς. Δείτε το βίντεο:

How would you feel if your son chose this??Jukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Mikki Willis on Friday, 21 August 2015

«Τα παιδιά μου είναι ελεύθερα να κάνουν τις επιλογές του», λέει ο «viral» μπαμπάς και απευθυνόμενος στα παιδιά του συμπληρώνει: «Υπόσχομαι ότι θα σας αγαπώ για πάντα και θα αποδέχομαι τις επιλογές στη ζωή όποιες κι αν είναι».

 

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.