MasterChef 2022: Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι
Το λάθος που έκανε στη δοκιμασία αποχώρησης


Ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού MasterChef αποχώρησε χθες από το διαγωνισμό - Το λάθος που έκανε στη δοκιμασία αποχώρησης.
Μία εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία περίμενε τους Νικήτα, Χριστόφορο και Νίκο, που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.
Καλεσμένος των κριτών ήταν ο πολυβραβευμένος chef, Jean Charles Metayer, που έφερε μαζί του ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής. Ο Νικήτας συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι. Ανάμεσα στον Χριστόφορο και τον Νίκο τον Ιταλό τη χειρότερη προσπάθεια είχε ο δεύτερος, ο οποίος παρουσίασε ωμό ψάρι στους κριτές και το «πλήρωσε».
«Πέρασα πολύ όμορφα. Φοβερό το ταξίδι. Ήθελα πολύ να παραμείνω. Έπρεπε να είχα προσέξει αυτό το tip του chef. Πιστεύω πως αν είχα ψημένο ψάρι μπορεί και να περνούσα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα μέχρι εδώ. Δεν το περίμενα. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Έχω πάρει πάρα πολλά. Πιστεύω έχω γίνει καλύτερος», δήλωσε ο Νίκος μετά την αποχώρησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προδημοσίευση από την έκδοση «Λάκης Παπαστάθης. Γενικό πλάνο», εκδόσεις Μουσείο Μπενάκη, που συνοδεύει την έκθεση «Λάκης Παπαστάθης. Αναζητώντας τη χαμένη εικόνα»
Ο δημοσιογράφος μιλάει στην Athens Voice για το οδοιπορικό του στη γείτονα χώρα και την κομμουνιστική περίοδό της
«Το να λογοκρίνουμε το καλλιτεχνικό όραμα επειδή “δεν μας κάθεται καλά οπτικά”, φλερτάρει με την πολιτισμική μικροπρέπεια»
Πέντε μήνες μετά τον θάνατό του, θα προβληθεί η guest εμφάνιση του αγαπημένου ηθοποιού σε δημοφιλή τηλεοπτική σειρά
Η ηθοποιός ανέφερε πως της είχε προταθεί στο παρελθόν να κάνει «λευκό» γάμο με αντάλλαγμα χρηματική αμοιβή
Τι δήλωσε ο ηθοποιός για την συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο καλλιτέχνης μίλησε για τους στίχους που προκάλεσαν σχόλια και αντιδράσεις
Τι είπε για την ηλικία, τη μητρότητα και τη στάση της απέναντι στη ζωή
Τι είπε ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος
13 και 15 Μαΐου οι ημιτελικοί και στις 17 του μήνα ο τελικός
Τι δήλωσε η τραγουδίστρια στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της
Τι μετανιώνει και ποια πράγματα θα άλλαζε αν μπορούσε
«Η ελευθερία του λόγου ή είναι απόλυτη (προφανώς με τις εξαιρέσεις που προβλέπει ο νόμος) ή δεν υπάρχει»
Ο δημοσιογράφος έχει οριστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο ως προσωρινός πρόεδρος
Τι σημείωσε για την εικόνα της και τις φιλίες στον χώρο του θεάματος
Το κείμενο της αδερφής του, που διαβάστηκε στην εκκλησία
Η Επιστήμη Μπινάζη και ο Διονύσης Νοταράκης ετοιμάζουν δύο διαφορετικές εκπομπές
Ψυχολόγος αποκαλύπτει το «γιατί» πίσω από τη συμπεριφορά της ψυχολόγου απέναντι στον Τζέιμι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.