- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Τζόνι Ντεπ: «Δεν έχω χτυπήσει ποτέ την Άμπερ Χερντ» - Η κατάθεση στη δίκη
Τι είπε ο διάσημος ηθοποιός για την Άμπερ Χερντ
Ο Τζόνι Ντεπ αρνήθηκε ότι χτύπησε την Άμπερ Χερντ. Η κατάθεση του διάσημου ηθοποιού στο δικαστήριο, ενώ συνεχίζεται η δίκη.
Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ κατέθεσε σήμερα Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022 στο δικαστήριο ότι δεν χτύπησε ποτέ την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, και αμφισβητεί τις κατηγορίες της, σε μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου εν μέρει να προστατεύσει τα παιδιά του από τις ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά του.
Μιλώντας σε χαμηλό τόνο και ήρεμα, ο Ντεπ είπε ενώπιον του δικαστηρίου της Βιρτζίνια ότι ένιωσε «απόλυτο σοκ» πριν από 6 χρόνια, όταν η Χερντ «διατύπωσε κάποιες αρκετά ειδεχθείς και δυσάρεστες» κατηγορίες πως εκείνος εκδήλωσε βίαιη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.
«Εγώ ποτέ δεν έφθασα στο σημείο να χτυπήσω την κ. Χερντ με οποιοδήποτε τρόπο, ούτε έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή μου» είπε ο Ντεπ.
«Ένιωσα πως είναι ευθύνη μου να υπερασπιστώ όχι μόνο τον εαυτό μου ενώπιον αυτού του δικαστηρίου, αλλά να υπερασπιστώ τα παιδιά μου» τόνισε ακόμη ο Τζόνι Ντεπ. Τα δύο του παιδιά από προηγούμενη σχέση του πήγαιναν στο λύκειο εκείνη την εποχή, διευκρίνισε.
Τζόνι Ντεπ στη δίκη κόντρα στην Άμπερ Χερντ: «Από Σταχτοπούτα, Κουασιμόδος σε κλάσματα του δευτερολέπτου»
«Είναι πολύ παράξενο όταν μια μέρα είσαι, ας πούμε, σαν τη Σταχτοπούτα και κατόπιν σε 6 κλάσματα του δευτερολέπτου είσαι ο Κουασιμόδος» ανέφερε επίσης στην κατάθεσή του ο διάσημος ηθοποιός.
Και υπογράμμισε: «Δεν το άξιζα αυτό, ούτε τα παιδιά μου ούτε οι άνθρωποι που πίστευαν σε εμένα όλα αυτά τα χρόνια».
Το άρθρο της Άμπερ Χερντ για την ενδοοικογενειακή βία που πυροδότησε τη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ
Ο 58χρονος Ντεπ υποστηρίζει ότι η 35χρονη Χερντ τον συκοφάντησε, όταν έγραψε τον Δεκέμβριο του 2018 ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post, όπου έλεγε πως έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία. Εκείνος κατέθεσε μια μήνυση σε βάρος της Χερντ το 2018, αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στο άρθρο δεν κατονομάστηκε ποτέ ο Τζόνι Ντεπ, όμως ο δικηγόρος του Μπέντζαμιν Τσου είπε στους δικαστές πριν από μία εβδομάδα πως είναι ξεκάθαρο ότι η Άμπερ Χερντ αναφερόταν στον ηθοποιό του Χόλιγουντ.
Οι δικηγόροι της Χερντ, από τη μεριά τους, ισχυρίστηκαν πως εκείνη είπε την αλήθεια και ότι η άποψή της προστατεύεται ως ελευθερία του λόγου βάσει της Πρώτης Τροπολογίας του αμερικανικού Συντάγματος. Δικαστήριο στην κομητεία Φέρφαξ στη Βιρτζίνια έχει αναλάβει την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα της και αναμένεται να διαρκέσει 6 εβδομάδες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / REUTERS
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποχαιρετισμός της ΕΣΗΕΑ στον έμπειρο πολιτικό συντάκτη της ΕΡΤ
Η λάμψη της πασαρέλας δεν αποτυπώθηκε με την αναμενόμενη δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης
H παρέα βρέθηκε στο νησί που αγαπούν ιδιαίτερα Καπουτζίδης και Καρύδη
Οι κριτές εξέτασαν κάθε λεπτομέρεια από τον ημιτελικό αλλά και από την εξέλιξη του καθενός
«Γίνεσαι διάσημος από τους κανόνες που παραβιάζεις»
Ποιο μοντέλο έμεινε εκτός ημιτελικού
«Η ιστορική αλήθεια μερικές φορές θέλει σκληρές αποφάσεις»
Κάνει λόγο για «προδήλως παράνομη απόφαση» και καλεί εγρήγορση
Ο ρόλος της δημοσιογραφίας και το ντοκιμαντέρ για τη 17 Νοέμβρη
Η εξομολόγηση της συζύγου του εκλιπόντος ηθοποιού για τις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο
«Θα είμαι αυστηρή στον ρόλο μου» δηλώνει
Άγνωστος απείλησε τον δημοσιογράφο ότι «θα έχει την τύχη του Γιώργου Καραϊβάζ»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση και τον ευρύτερο χώρο του θεάματος
O δημιουργός αξέχαστων εκπομπών που έχουν γράψει ιστορία, παραχώρησε το πολύτιμο αρχείο του
Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του «Παρά Πέντε» και τον ρόλο της «Ντάλιας»
Τα ηχηρότερα deals των τελευταίων δεκαετιών σε τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, φαρμακευτική, βιοτεχνολογία
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του διάσημου παρουσιαστή
Ποιος θα επικρατήσει στη σύγκρουση των κολοσσών του streaming για τον έλεγχο του ιστορικού στούντιο;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.