- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Πάνος Νάτσης: Συγκλονισμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα (βίντεο)
«Κλαίω από την ώρα που μου το είπαν»
«Ο Πάνος Νάτσης ήταν καταπληκτικό παιδί» είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα. Νεκρός σε τροχαίο με τη μηχανή ο ηθοποιός. Η μεταξύ τους συνεργασία σε θεατρική παράσταση.
Δηλώσεις για τον Πάνο Νάτση έκανε η Κατιάνα Μπαλανίκα λίγη ώρα μετά την τραγική είδηση ότι ο ηθοποιός σκοτώθηκε σε τροχαίο.
Η Κατιάνα Μπαλανίκα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πάνο Νάτση στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».
Συγκλονισμένη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον 31χρονο ηθοποιό, έχοντας μόνο καλά λόγια να πει. «Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε τόσο όμορφα, μας πείραζε, τον πειράζαμε. Πάνω στην άνοδό του, 31 ετών, δεν μπορώ να το χωνέψω πραγματικά. Μου είπαν ότι θέλουν να μου πουν κάτι πολύ κακό και ότι πρέπει να κάτσω».
Και πρόσθεσε: «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω. Δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω…Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται αυτό πραγματικά… Σκέφτομαι ότι είναι ένα παιδί στην ηλικία του ανιψιού μου. Τα γενέθλιά του ήταν στις 3 Ιανουαρίου… Δεν ξέρω πότε θα το συνειδητοποιήσω».
Πάνος Νάτσης: Το τροχαίο με τη μηχανή που στοίχισε τη ζωή στον ηθοποιό
Ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή, όταν η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό στην Αθήνα.
Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα Σάββατο (29/1) στις 06.30 το πρωί στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.
Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Το έργο της προανάκρισης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Πάνος Νάτσης, βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως έγινε γνωστό, πριν από το τροχαίο ο Πάνος Νάτσης ήταν σε πάρτι γενεθλίων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H παρέα βρέθηκε στο νησί που αγαπούν ιδιαίτερα Καπουτζίδης και Καρύδη
Οι κριτές εξέτασαν κάθε λεπτομέρεια από τον ημιτελικό αλλά και από την εξέλιξη του καθενός
«Γίνεσαι διάσημος από τους κανόνες που παραβιάζεις»
Ποιο μοντέλο έμεινε εκτός ημιτελικού
«Η ιστορική αλήθεια μερικές φορές θέλει σκληρές αποφάσεις»
Κάνει λόγο για «προδήλως παράνομη απόφαση» και καλεί εγρήγορση
Ο ρόλος της δημοσιογραφίας και το ντοκιμαντέρ για τη 17 Νοέμβρη
Η εξομολόγηση της συζύγου του εκλιπόντος ηθοποιού για τις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο
«Θα είμαι αυστηρή στον ρόλο μου» δηλώνει
Άγνωστος απείλησε τον δημοσιογράφο ότι «θα έχει την τύχη του Γιώργου Καραϊβάζ»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση και τον ευρύτερο χώρο του θεάματος
O δημιουργός αξέχαστων εκπομπών που έχουν γράψει ιστορία, παραχώρησε το πολύτιμο αρχείο του
Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του «Παρά Πέντε» και τον ρόλο της «Ντάλιας»
Τα ηχηρότερα deals των τελευταίων δεκαετιών σε τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, φαρμακευτική, βιοτεχνολογία
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του διάσημου παρουσιαστή
Ποιος θα επικρατήσει στη σύγκρουση των κολοσσών του streaming για τον έλεγχο του ιστορικού στούντιο;
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.